fbpx

BACK TO REALITY: WEER AAN HET WERK EN EEN GESNEUVELDE KILLERBODY. ZO OVERLEEF JE HET!

//BACK TO REALITY: WEER AAN HET WERK EN EEN GESNEUVELDE KILLERBODY. ZO OVERLEEF JE HET!
BACK TO REALITY: WEER AAN HET WERK EN EEN GESNEUVELDE KILLERBODY. ZO OVERLEEF JE HET!

Project Description

Back to reality. Het strand, cocktails en de relaxte sfeer worden ingeruild voor het kantoor, koffie en stress. Daar komt nog eens bij dat je onder ogen moet zien wat er van je killerbody is overgebleven. Een vakantietripje is geweldig voor je mentale gesteldheid maar hoe zit het nu met je fysieke gesteldheid? Wees niet getreurd, ik help je deze fase te overleven!

Het normale ritme
Terug van weggeweest en de koffers zijn uitgepakt. Neem de tijd om te acclimatiseren door niet meteen aan de slag te gaan. Geef jezelf even de tijd om te wennen aan het werkritme. Not too much; blijf niet hangen in het vakantieritme. Weer terug naar het normale ritme komt ten goede van je werk én je prestaties in de sportschool. Probeer nu een ritme te creëren waar je comfortabel mee bent. Maak maaltijden klaar op vaste momenten met bijvoorbeeld behulp van een voedingsschema. Ga op vaste momenten trainen en maak gebruik van een train-schema. Zorg dat jouw normale ritme weer bijdraagt aan je toekomstige killerbody.

Wees positief en start met een schone lei!
Dat de vakantie erop zit, is zuur. Maar bekijk het positief, hoe fijn om weer ergens naar toe te werken? Om nieuwe kansen op werk of op school aan te grijpen en om te groeien op welk vlak dan ook. Nee, dit is geen peptalk. Wellicht dat jij jezelf nu gaat afvragen hoe blij je eigenlijk bent met je huidige werk. Of hoe belangrijk je een mooi en gezond lichaam vindt. Deze zelfreflectie doet wonderen! Breng in kaart wat je wil bereiken, zowel met werk als privé. Een nieuwe, frisse start geeft je energie en motivatie. Wil jij over een paar maanden in de spiegel kijken en een strakke, gespierde buik zien? Ga ervoor!

Ontbreekt er na het lezen van dit artikel nog elk spoor van motivatie, schaf dan het Killerbody dieet boek aan. Dit boek is fijn geschreven en biedt je inspiratie en motivatie om weer te knallen voor die killerbody. Zie het boek ook als een stok achter de deur, als een begeleiding in het behalen van je fitnessdoelen.

Ik wens je veel succes!!
Liefs

Details

Categories:

Tags: