fbpx

Beyonce & Jay-Z: Go Vegan!

//Beyonce & Jay-Z: Go Vegan!
Beyonce & Jay-Z: Go Vegan!

Project Description

Afgelopen januari riepen Beyoncé en Jay-Z fans op met één simpele boodschap: go vegan! Dat is natuurlijk logisch, want januari staat in het teken van goede voornemens. Sigaretten worden ingeruild voor smoothies en bankhangen voor een lidmaatschap bij de sportschool. Inmiddels nadert het najaar en wij zijn dan ook benieuwd: ben jij al vegan? 

22 DAY VEGAN CHALLENGE

De bedoeling was dat je in januari 22 dagen vegan ging. Dit noemde het internet ook wel Veganuary. Waarom? Queen B en haar man Jay willen gezonde voeding stimuleren en het belang van een vegan dieet benadrukken. Behalve dat het je fysiek en spiritueel doet ‘cleansen’, heeft het ook een globaal belang. Vegan wil zeggen dat je geen dierlijke producten meer consumeert/gebruikt, zowel voeding als producten zoals een wollen trui. Vegan gaan heeft dus niet alleen een positief effect op jouw lichaam, maar ook op onze mooie planeet. Zo bespaar je als vegan maar liefst 1,5 miljoen liter water per jaar ten opzichte van een normaal dieet.

Ook in augustus moedigt MKBM de 22 DAY VEGAN CHALLENGE van dit power couple aan. Wil jij mee doen aan deze challenge? Of die hard vegan worden? Bestel hier de verbeterde MKBM Vegan Protein. Dit is onze eigen 100% veganistische eiwitpoeder in een heerlijke vanillesmaak. Tevens bevat MKBM Vegan Protein ook geen toegevoegde suikers. 

Details

Categories: