Beyonce & Jay-Z: Go Vegan!

//Beyonce & Jay-Z: Go Vegan!
Beyonce & Jay-Z: Go Vegan!

Project Description

De maand januari staat voor een maand vol goede voornemens en initiatieven. Sigaretten worden ingeruild voor smoothies en bankhangen voor een lidmaatschap bij de sportschool (of bij Mykillerbodymotivation). Beyonce en Jay-Z doen er een schepje bovenop en roepen fans op: Go Vegan!

22 DAY VEGAN CHALLENGE
De bedoeling is dat je 22 dagen in januari vegan gaat: Veganuary.
Queen B en haar man Jay willen gezonde voeding stimuleren en het belang van een vegan dieet benadrukken. Behalve dat het je fysiek en spiritueel doet ‘cleansen’, heeft het ook een globaal belang. Vegan wil zeggen dat je geen dierlijke producten meer consumeert/gebruikt, zowel voeding als producten zoals een wollen trui.

MKBM moedigt de 22 DAY VEGAN CHALLENGE  van dit power couple aan. Wil jij mee doen aan deze challenge? Of die hard vegan worden? Bestel hier onze Vegan Protein en Twin Slim.

De Vegan Protein is onze eiwitpoeder in een heerlijke vanille smaak en bevat een hooggehalte aan proteïne. Met de Twin Slim val je af op een geheel natuurlijke wijze doordat het onder andere de vetverbranding stimuleert.

 

Ik ben Anne Gozoglu en doe de marketing & content van MKBM. Ik ben een sport/health freak en schrijf dagelijks een blog over lifestyle, fitness en food. The body achieves what the mind believes!

Details

Categories: