fbpx

De koelkast van Dirk Taat

//De koelkast van Dirk Taat
De koelkast van Dirk Taat

Project Description

Naam: Dirk Taat

Leeftijd: 3o

Relatie: Met Ottillie van laar

Beroep: Model en presentator van het RTL programma “Nederland Heeft Het”

Hobby’s: Free diven

Instagram: @dirktaat

Het model en presentator, Dirk Taat van het RTL programma “Nederland Heeft Het”, neemt altijd zijn eigen eten mee naar zijn werk, telt nooit calorieën en ziet er fantastische fit uit. De hoogste tijd om een kijkje te nemen in zijn koelkast.

Als ik de keuken binnen loop, vallen de superfoods die het halve aanrecht innemen meteen op. Op de vraag of je echt energie krijgt van het superfood potje Maca poeder, is het antwoord toch nee.

Eigenlijk geloof ik niet zo in superfoods. Ik vind ze wel lekker en let wel op dat ik voldoende gezonde voeding binnen krijg. Ik tel geen calorieën en als ik ‘s avonds honger heb eet ik ook gewoon een banaan, ook al weet ik dat die vol suikers en zetmeel zit en dat s ‘avonds niet zo verstandig is.

Hoe komt het dan dat je zo goed uit ziet?

Ik geloof niet in het tellen van calorieën. Ik geloof dat als je je goed voelt dat je dat ook uitstraalt. Ik ben dol op chocolade dat eet ik elke dag. Zondags voetbal ik en dan neem ik na afloop ook gewoon een biertje. Als ik uit eten ga met mijn vriendin, drinken we ook een wijntje. Dat zijn dingen die ik mezelf niet ga ontnemen

Hoe belangrijk is je uiterlijk voor je?

Het is wel erg belangrijk voor mijn werk. Dirk trekt zijn shirt op en kijkt me vragend aan. Ja, ziet verrekt goed uit voor iemand die elke dag chocolade en bananen eet en zondags aan het bier zit, Dirk vervolgd. Als ik een modellen klus heb, voor bijvoorbeeld boxershorts, ga ik wel wat extra naar de sportschool en eet ik iets minder als normaal. Ik train normaal gesproken 2 keer per week fitness en 1 keer per week voetbal. Daarnaast doe ik aan free diven. Free diven is duiken zonder zuurstof. Mijn langste afstand was 70 meter en ik heb een duik van 20 meter diep gemaakt .

Sportief ben je dus wel, laten we een kijkje nemen in je koelkast.

Champagne?? Ja dat staat er altijd voor als ik iets te vieren heb

Bapoa’s? Ik heb vaak geen tijd om heel vaak te eten als ik aan het werk ben. Ik neem dan snel en gemakkelijk een bapao, dat vult meteen.

Geitenmelk? Ik probeer niet te veel zuivel tot me te nemen, dat is niet gezond. Geitenmelk is dan weer beter dan koeienmelk, vandaar dat mijn voorkeur daar naar uit gaat. Ik eet af en toe wel kwark. Soms weet je ook niet meer wat nu wel of niet goed voor je is, overal zeggen ze wat anders.

Ik zie dat je koelkast goed rijk gevuld met groenten is.

Ja, ik kook elke dag. Vaak een stukje vis met wat prei, tomaatje, etc. Ik kook wel gezond, maar let niet op calorieën. Ik kan bijvoorbeeld gewoon lekker koken met wat blauwe kaas.Ik eet geen aspartaam en zorg dat ik zo veel mogelijk echte producten eet, zoals bijvoorbeeld echte roomboter en ik  neem voor het trainen soms een pre workout Shake.

Of het drinken van wijn en bier of/en het eten van chocolade en bapoa’s nu wel of niet verstandig is, Dirk Taat ziet er super gezond en fit uit. Zijn filosofie “als je happy bent, straal je dat ook uit” is helemaal waar.

Details

Categories: