Project Description

 

KILLERBODY FOOD

YES!! Killerbody food is gelanceerd en hoe?! Iedereen die ik me had voorgesteld was aanwezig. Iedereen vind de repen ‘’to die for’’ en iedereen had het naar zijn zin.  Dit project is het grootste project wat ik in mijn carrière heb gedaan. Ik heb alles zelf bedacht, smaken ontwikkelt, fabrieken afgestruind en heel veel obstakels overwonnen het afgelopen jaar.

 

Nu gaan we de wereld veroveren met gezonde snacks die voor iedereen toegankelijk zijn. Ik heb gekozen voor een toegankelijke productlijn die niet alleen voor sporters lekker is maar voor iedereen!

 

Mijn missie om mensen gelukkig, gezond en fit te krijgen wordt langzaam vervult en het maakt mij super gelukkig.  Je weet dat je lekker gaat als je aanvragen door het hele land krijgt voor productsponsoring en als influencers met duizenden volgers je producten vrijblijvend delen uit enthousiasme!

 

DE LANCERING

Dit keer had ik een PR-bureau ingehuurd voor de lancering en dat was fijn. Zo hoefde ik op de dag zelf helemaal niets te doen. De catering werd verzorgd door Art Ventura en de aankleding van de bloemen door Sharon van @sharonflowers.flowerartist. Het was echt een sprookje. Even lekker genieten van de reacties en de vrienden waar ik het afgelopen jaar amper tijd voor had.  Omdat het een feestje was hadden we ook cocktails geschonken met het proteïne water. Dit was zo een groot succes dat er meteen een nieuw idee ontstond ;-))!

 

       

 

BIJ HET KASSACHAP

Nu moet het allemaal nog even goed in de schappen komen te liggen want daar is nog wat onrust over. Mijn DM stroomt vol met mensen die het niet kunnen vinden. De repen liggen in het kassa schap en het water ligt naast de Red Bull bij de sport dranken. Het water ligt in 440 Jumbo filialen en het de repen bij 660 filialen. Helaas duurt het even om dat uit te rollen maar ik ga er vanuit dat dit z.s.m. lukt.

 

 

VEGAN

De ontwikkelingen voor de 3e smaak zijn al in volle gang. Ik wil eerst een vegen variant van het water en van de repen, maar ik weet ook al wat de 4e smaak van de reep wordt.  Ik ben zo benieuwd wat jullie van het proteïne water en de repen vinden.

 

Op de website www.killerbodyfood.com kan je de locaties vinden van de Jumbo’s waar je onze producten kan vinden. In de MKBMshop hebben een proef pakketten die je kan bestellen als consument en als je een retailer bent die onze producten wenst te verkopen kan je direct een order plaatsen via www.killerbodyfood.com