fbpx

De swiss bal

//De swiss bal
De swiss bal

Project Description

Ik krijg vaak de vraag of mijn online trainingsprogramma ook voor home workouts geschikt is. Het programma is gebaseerd op trainingen die je in de sportschool moet uitvoeren. Waarom: als je echt progressie wilt behalen moet je uiteindelijk met gewichten gaan trainen. Als je net begint met trainen, kan je best wel zonder gewichten trainen, maar uiteindelijk is je lichaam daar aan gewend geraakt en heeft het nieuwe prikkels nodig. Ik denk niet dat er veel mensen zijn die gewichten thuis hebben, dus vandaar dat ik de focus heb gelegd op trainingen in de sportschool. Natuurlijk kan je met je eigen lichaamsgewicht veel bereiken. Kijk maar naar mensen als Frank Medrano hij traint niet alleen maar met zijn eigen lichaamsgewicht, maar hij is ook nog eens vegetarisch. Het kan dus zeker wel.

Mijn trainingen gaan per fase. Elke maand komt er een nieuwe fase online.

Deze fase bevat drie trainingsdagen als je die allemaal doet, heb je je hele lichaam getraind. Als je liever vier dagen traint, kan je er voor kiezen één van de dagen (bijvoorbeeld benen/billen) twee keer te doen in één week. Een extra dagje kan natuurlijk ook.

Elke maand komt er een nieuwe fase online met nieuwe trainingsschema’s. In elke fase gaan we een stapje verder en worden de oefeningen moeilijker. Alle fases blijven online staan dus als je nu instapt, kan je gewoon bij fase 1 beginnen. Bij de extra trainingen staat een filmpje van een home billen/benen workout deze kun je bijvoorbeeld gebruiken als je op vakantie bent en je hebt geen gym.

In het  filmpje laat ik je zien hoe je op een simpele wijze met een bal goed je core, buik, benen en billen kan trainen. De bal is te bestellen op de site van Helisport.

Voor- en na foto’s

Ik maak altijd foto’s van mezelf tijdens het fitnessproces. Gewoon simpele voor- en na foto’s zonder dat ik mijn buik intrek of aanspan. Deze foto’s vergelijk ik elke twee weken met elkaar. Dit is een goede stok achter de deur. Je ziet van jezelf vaak niet het verschil.

Gratis lid

Voor mijn leden heb ik iets leuks bedacht. Als je mij je progressie foto opstuurt

(eventueel zonder dat je hoofd er op staat) en ik mag de foto plaatsen op de site en mijn social mediakanalen, dan krijg je van mij een jaar lang gratis lidmaatschap. Daarnaast wint de gene met de beste progressie de nieuwste Versapers Slowjuicer T.W.V 499 euro.

Hij is nog niet eens op de markt.

Genoeg motivatie denk ik om er helemaal voor te gaan.

Details

Categories: