Dierendag vieren met vijf heerlijke eetgeendierendag-tips!

/, MKBM Lifestyle/Dierendag vieren met vijf heerlijke eetgeendierendag-tips!
Dierendag vieren met vijf heerlijke eetgeendierendag-tips!

Project Description

Dierendag: je geeft je hond een bot en je hamster een nieuw speeltje. Wat zijn we dankbaar met de dieren in ons leven. Niet alleen met onze huisdieren, bij MKBM houden we van alle dieren, van de hele flora en fauna. Wees eens eerlijk, wat is een leven zonder dieren en natuur? Je kunt een extra speeltje geven of je maakt er echt een diervriendelijke dag van door een dag geen dieren te eten. Lees hier de 5 eetgeendierendag-maaltijden!

Tip 1.Vegan ontbijt
Maak een havermout ontbijtje met fruit. Het is niet alleen heel vegan, het is ook nog eens goed voor de lijn! Warm de havermelk of amandelmelk op en doe er havermout bij. Gooi er vervolgens heerlijke blauwe bessen en frambozen overheen.

Tip 2.Vegan tussendoortje 1
Er vanuit gaande dat jij niet straks uren de keukenprinses gaat uithangen om een lekkere vegan snack te bakken: neem een vegan shake! Vol eiwitten, lekker van smaak en uitstekend als tussendoortje om de honger te stillen.

Tip 3.Vegan lunch
Een lekkere en simpele vegan lunch met volkorenbroodjes. Maak avocado spread, door de avocado te prakken tot een smeuïg geheel. Humus en gegrilde paprika zijn een goede optie. Maar ook een eenvoudig broodje pindakaas is heerlijk én vegan.

Tip 4.Vegan tussendoortje 2
Maak een groente of fruit smoothie. Indien je nog geen avocado hebt gehad: mix avocado, dadels en havermelk en je hebt een heerlijke smoothie. Of je maakt een smoothie met blauwe besssen, halve banaan en spinazie. Yumm! Dit vegan tussendoortje kun je overigens prima omruilen met tussendoortje 1.

Tip 5.Diner
Kijk eens in de supermarkt bij vegan vlees en je hebt enorme keuze! Voor deze maaltijd: koop Friendly SoChicken Sticks, zoete aardappelpatat voor in de oven en broccoli. Een heerlijke vegan maaltijd zet jij vanavond op tafel!

Ter afsluiting van de dag kun je eventueel een appel in stukjes snijden en bestrooien met kaneel, zo simpel kan lekker zijn. Waar het vandaag allemaal omdraait zijn de dieren, dus mijn laatste en belangrijkste tip: bedank de dieren om je heen voor hen aanwezigheid in jouw leven, geef ze vandaag een dikke dosis liefde. We love you!
Heb jij overigens ook een hond? Een hond is geweldig en zorgt voor net dat extra stukje beweging. Dierendag is de ultieme dag om een parcours te doen met je hond! Je hond gaat het geweldig vinden en jij hebt je training erop zitten. Double win.

Hier kun je de veganistische shake bestellen. Ook het supplement om af te vallen: Twin Slim, is 100% natuurlijk en veganistisch.

Ik ben Anne Gozoglu en doe de marketing & content van MKBM. Ik ben een sport/health freak en schrijf dagelijks een blog over lifestyle, fitness en food. The body achieves what the mind believes!

Details