fbpx

Een fijne (ei)witte kerst

//Een fijne (ei)witte kerst
Een fijne (ei)witte kerst

Project Description

Sneeuw of geen sneeuw, het wordt een fantastische kerst.
Ik hoop dat je de afgelopen weken rekening hebt gehouden met de overheerlijke gerechten tijdens kerst die killing voor je body zijn. Heb je geminderd met wijn, suikers en vettig eten? Dan zeg ik: ga helemaal los tijdens het diner! Heb je dat niet en ben je de hele maand december aan het vol vreten met ongezond eten? Dan zeg ik: geniet alsnog! (Kerst is maar een keer per jaar) Máár geniet verstandig, ja Killerbodies, dat bestaat ook.

Haal je eiwitten in huis
Wat zo geniaal aan eiwitten is; behalve dat het superlekker is, stilt het de honger. Dus na een feestelijk ontbijtje kun je grijpen naar oliebollen of gewoon een eiwitshake! Ik hoor je denken, wat een waardeloos alternatief. Nee vertrouw ons maar, de shakes zijn zoet en fijn van smaak, je kunt ze zelfs in de smaak chocolade bestellen. Na het drinken van bijvoorbeeld een Casein Pure shake, heb je de uren die volgen geen trek meer. Oftewel je kunt weer zonder enig schuldgevoel intens genieten van je avondmaal.

MKBM Vegan Protein
Voor wie het nog niet wist: sinds kort bieden wij de MKBM Vegan Protein aan. In tegenstelling tot vele andere vegan shakes, is deze smaak onwijs lekker. Het is wat romig en zit boordevol eiwitten. Dus zelfs voor de niet-veganisten is dit een aanrader!

Lieve Killerbody, ik wens je een ongelofelijk fijne en eiwitrijke kerst!
Geniet -X- Anne

Ik ben Anne Gozoglu en doe de marketing & content van MKBM. Ik ben een sport/health freak en schrijf dagelijks een blog over lifestyle, fitness en food. The body achieves what the mind believes!

Details

Categories: