fbpx

EEN WEEKEND MET SLECHTE WEERSVOORSPELLING. ZO OVERLEEF JE HET!

//EEN WEEKEND MET SLECHTE WEERSVOORSPELLING. ZO OVERLEEF JE HET!
EEN WEEKEND MET SLECHTE WEERSVOORSPELLING. ZO OVERLEEF JE HET!

Project Description

Een van de laatste festival-weekenden gaan van start. Hoewel we in ons kikkerlandje slecht weer kunnen verwachten, maken we massaal plannen buiten de deur. Hoe bereid je je nou voor op zo’n weekend? Met deze tips ga je goed voorbereid het weekend in!

1. Wees niet te optimistisch met enkele zonnestralen op je gezicht. Misleidend maar waar: die zon is een momentopname. Dus zon of geen zon, ga niet de deur uit zonder je umbrella.
2. Klagen over het slechte weer is een optie. Maar nog een veel betere optie: haal er je voordeel uit door de gym te bezoeken (zonder het gevoel te hebben dat jij als enige tijd doorbrengt met dumbells in plaats van met wijntjes).
3. Zelfs hondenweer mag jou niet weerhouden van je feestweekend. Een schrale troost is dat er naast jou nog zo’n 5000 festivalgangers in dit beroerde weer een dansje wagen. Zolang jij niet een bikini als outfit draagt en blijft bewegen, wordt het de dag van je leven.
4. Je haren stylen, je outfit en je nagels, is een kleine greep uit wat jij nog allemaal moet doen. Je staat stijf van de stress, laat staan dat er tijd is om een gezonde maaltijd naar binnen te werken. Een voor de hand liggend advies: stel ‘voldoende eten’ als prioriteit. Zit je nou echt in tijdnood: maak een voedzame smoothie of neem een eiwitshake. Daar zitten de nodige koolhydraten in die je weer energie geven en je hebt een verzadigd gevoel voor de aankomende uren.
5. Denk goed na over je schoenenkeuze. Terugkomen met bruine in plaats van witte Tommy Hilfiger’s is wat jammer. Door de regen is hier bijna geen ontkomen aan. Trek schoenen aan die vies mogen worden, helaas-pindakaas dat ze niet Instagramwaardig zijn.
6. Niets is soms zo fijn om met stortregen knus op de bank een boek te lezen. Tip, lees het boek Killerbody dieet.

En onthou: na regen komt zonneschijn 🙂

Fijn weekend Killerbody!
Liefs

Details

Categories: