fbpx

Eetdagboek: drukke week ADE

//Eetdagboek: drukke week ADE
Eetdagboek: drukke week ADE

Project Description

Maandag 12 oktober

Het is deze week de week van ADE.  Ik hoop dat de alcoholinname beperkt blijft want ik heb de 27e een shoot voor Life After Foodbal. Ik heb vandaag om 07:15 getraind. Ik begin op maandag altijd met de benentraining omdat ik die het zwaarst vind en dan ben ik er even vanaf. Ik drink alleen water en een zwarte koffie voor het trainen. Ik neem vier BCAA’s en hup gaan met die banaan.

Na de training neem ik nog vier BCAA tabletten en stap op de fiets (45) minuten naar het MKBM-kantoor in Amsterdam.

Omdat ik aan IF doe, eet ik pas om 13:00 uur mijn eerste maaltijd. Dit doe ik in het weekend trouwens niet omdat ik dan zo onregelmatig leef. Om 13:00 uur eet ik twee Wasa lichtgewicht crackers met humus en 100 gram rivierkreeftjes en één met Hummus en kipfilet.

Rond 15:00 uur neem ik een kom met Griekse volle yoghurt, aardbeien, blauwe bessen en wat zoetstof.

Ik eet later nog een luchtige cracker met pindakaas en ik drink drie koffie met magere melk. Ik voel me niet zo lekker en heb het erg koud en wil niet op de fiets terug. Ik bel het allerliefste vriendje van de wereld en die komt me ophalen.

Thuis eet ik twee kleine pizzapuntjes van Gijs en een paar whey protein balls van de body & fitshop.

Ik heb het de hele dag koud, omdat ik met nat haar naar kantoor was gefietst, dus duik ik samen met Shai mijn bed in en werk nog wat op de computer. Shai ligt lekker met z’n ipad naast me. Irem blijft bij haar vriendje eten. Shai vindt het wel een goed idee om wat te bestellen, ik ook en het word Sushi. ‘s Avonds drink ik nog wat Crystelclear en eet ik nog wat choco balls.
fajah lourens, faya

Dinsdag 13 oktober
Vanmorgen ben ik opgestaan met een koffie met zoetstof en een glas water. Daarna ben ik gaan trainen en heeft Gijs mij naar kantoor gebracht.

Ik drink nog wat koffie en neem mijn BCAA tabletten. 

Op kantoor eet ik om 13:00 uur twee Wasa crackers (met vier plakjes kipfilet per cracker), een bakje met 150 gram magere kwark en 100 gram Griekse yoghurt.

Later eet ik nog wat aardbeien, blauwe bessen en een klein handje nootjes.

Thuis kan ik me niet bedwingen en eet een voor drie kwart gevulde pot met choco balls leeg. Dit is het resultaat van iets te weinig hebben gegeten over de dag. Ik ben ook een beetje zenuwachtig voor mijn eigen event op ADE van morgen.

‘s Avonds eet ik  geroosterde kip met honing en citroen en wat gefrituurde aardappelschijfjes (gewoon patat dus) met mayonaise. Voor het slapen neem ik een caseïne eiwitshake van de Body & Fitshop.

Woensdag 14 oktober
Ik begin de dag met een zwarte koffie, een glas water met zuiveringen zout en mijn BCAA pillen. Daarna ga ik trainen.

Vandaag is het zover mijn eerste event op ADE. Voorgaande jaren draaide ik op verschillende evenementen met ADE maar dit is toch anders. Het is vandaag de opening van ADE en ik heb ook nog verschillende borrels waar ik langs wil. Ik heb met mezelf afgesproken niets te drinken. Ik neem zo’n afspraak met mezelf erg serieus, maar toch wil het niet altijd lukken.

Om 13:00 uur eet ik een omelet van 5 eieren (waarvan één eigeel) met asperges.

Ik drink wat koffie met magere melk en veel water.

15:00 uur beginnen de meetings en afspraken. Ik eet nog even een appel tussendoor en een whey proteïne shake.

18:00 uur is de eerste stop bij FunX Gijs is daar te gast en omdat ik mee ben vertel ik ook nog even wat er op dit moment gaande is in mijn leven. Er ligt een tafel vol snoep en ik merk dat ik dat doosje smarties wel heel aantrekkelijk vind. Voor ik het weet, heb ik hem leeg gegeten.

Het is 19:30 uur en ik ga van de ene borrel naar de andere en tot mijn grote verbazing word ik herkend door Amerikaanse DJ’s die mijn laatste releases tot op de voet hebben gevolgd.  Ik bestel een cola light op de eerste borrel waar Gijs moet draaien. Als hij klaar is met draaien vertrekken we naar de tweede borrel.

gijs, johnny500, fajah lourens, fayaOm 20:30 ruik ik de bitterballen in de ruimte waar ik ben en ik merk dat ik weer te weinig heb gegeten vandaag. Op het moment dat ze voor mijn neus worden aangeboden kijken er drie mensen heel onschuldig naar mij met de vraag of ze dit kunnen eten. Hahahaha, waarom niet? Ik pak er zelf één. Het is wel grappig dat mensen mij nu als een lopend dieet adviesbureau  zien.

Het is 22:00 uur en ik heb echt honger. We gaan naar restaurant Wagamama. Ik bestel daar een salade met kip. Helaas is het meer salade als kip en ik voel mij niet voldaan. Als ik nog wat wil bestellen krijg ik te horen dat de keuken dicht is. Dat is echt vervelend want ik weet wat er gebeurt als ik honger heb. Ik ken mijn eigen valkuilen heel goed honger is voor mij funest. Als er dan iets ongezonds in mijn vizier komt, gaat het vaak mis.

23:00 uur vertrekken we naar de Nyx waar ik mijn eigen event “TORCH” heb. Ik drink water en neem een kauwgumpje. Aan het einde van de avond bestel ik een fles wodka voor alle mensen die mij geholpen hebben. Ik neem er toch zelf ook een. Omdat ik niets heb gegeten voel ik het meteen. Daarna drink ik nog een shotje tequila en dan word ik echt dronken. Aan het einde van de avond zie ik een Lion liggen in de kassa en voor ik het kon overwegen is hij op. De toon is gezet ik wil nog meer eten en vooral snoep ik hou me gelukkig in en we gaan naar huis.
faya, fajah lourens, ADE, nyx, torch

Donderdag 15 oktober
Ik voel me te brak om te trainen. Ik heb wat afspraken buiten de deur. Als eerst  heb ik een afspraak met Editie Nl die mij filmen in de sportschool. Het interview gaat over fitstagrammers. Ik ben om 14 uur klaar en eet dan snel een heerlijke doormeal. Dan race ik naar kantoor waar Rosan Slotboom, onze nieuwe online coach, bezig is met de voorbereidingen van onze online-coaching. We gaan binnenkort online met ons eigen op maat gemaakte programma.

Het worden 12 weken programma’s waarbij je kan kiezen uit een voeding- en trainingsschema of alleen een voedingsschema of een trainingsschema. We starten elke maand, maar nemen maar 100 klanten per keer aan. Als je interesse hebt, houdt dan de site goed in de gaten voor de inschrijvingen.

Op kantoor eet ik 250 gram Griekse yoghurt met wat zoetstof en drink ik een zwarte koffie. Ik werk wat en ga dan naar huis. Ik ben vandaag samen met Gijs (Johnny 500) te gast bij het online tv programma: Concentrate. Daar hebben ze cola light en avond eten voor ons. Het is een gezonde maar wel een calorierijke maaltijd: zalm met een tzatziki sausje en bulgur.
Fajah Lourens, Faya, Gijs, Johnny500, Concentrate
Na de opnamen gaan we snel naar een ADE borrel waar Gijs ook moet draaien. Ik heb dorst, maar ze schenken alleen maar cola met whisky. Ik neem uiteindelijk toch een cola zonder whisky.
Fajah Lourens, Faya, Gijs, Johnny500

Vrijdag 16 oktober

Ik sta op met zwarte koffie BCCA en zuivering zout. Om 13:00 uur eet ik twee Wasa lichtgewicht crackers met 100 gram kipfilet en wat humus. Daarna eet ik nog een Wasa lichtgewicht cracker met pindakaas.

Het is 15:00 uur ik een proteïne reep van body en fit en wat aardbeien.

Overdag drink ik altijd veel water, kruiden thee en koffie met magere melk.
Thuis maak ik volkorenpasta met gerookte makreel en kleine tomaatjes. Het was de eerste keer dat ik dit recept maakte en smaakte heerlijk. Zelfs de kinderen vonden het lekker. Ik eet als toetje een dadel. Ik  ben vrij en ga vandaag vroeg naar ben zodat ik morgen fit bij Shai op het voetbal veld sta.

Zaterdag 17 oktober
Helaas voel ik me niet fit en heb ik ook geen puf om na voetbal nog te gaan trainen. Ik ben moe. Toch dwing ik mezelf te gaan en train ik Schouders. Eigenlijk is het benendag maar ik weet van mezelf dat ik die training vandaag niet aan kan. Ik eet na de training om 12:00 uur een beetje kwark en mijn BCAA pillen.

Vandaag breng ik Shai met mijn moeder naar Apeldoorn waar ze vier nachtjes op de Ashram blijven slapen. Mijn moeder is bekeerd tot het hindoeïstische geloof. Ze heeft ons vroeger allemaal zo opgevoed daarnaast zijn we vegetarische groot gebracht en aten we thuis heel bewust. Alles was biologische, wat voor die tijd heel uniek was. Als ik aan kom bij mijn moeder doe ik meteen de koelkast open. Ik zie daar rauwe chocolade liggen en eet twee blokjes. Onderweg vertelt mijn moeder dat ze nog een stuk pure chocolade met nootjes heeft daar eet ik vier blokje van. Ik drink onderweg een kop koffie met melk langs de weg.

Als ik weer thuis ben, eet ik 100 gram kipfilet en een groentesalade met humus.

Daarna ga ik op stap met mijn vriendin en tourmanager. Ik drink twee wijntjes en neem twee ballonnetjes op het feest. Ik heb dit een keer eerder gedaan. Ik geloof niet dat het heel gezond en goed voor me is. Ik voel me na afloop duizelig en besluit het niet meer te doen. Na het feestje ga ik met Gijs en mijn vriendinnen naar Dyna. Ik zit bij het zelfde management en besluit hem even te supporten. Ik drink daar twee vodka en ga dan naar huis want ik ben moe.

Zondag 18 oktober
Ik word rond 13:00 uur wakker en eet een proteïnereep.

Rond 14:00 uur eet ik magere kwark met 100 gram ananas.

Later eet ik een groentesalade met 100 gram kipfilet.

‘s Avonds heb ik trek in een hamburger. Irem heeft twee vriendinnen te eten en heeft er ook trek in. Ik haal tartaarvlees en maak de burgers zelf.

Ik maak de burgers met tartaar, eigeel en wat aromat en dan gril ik ze in mijn gril. Ik zelf eet hem zonder brood op met twee stukken ijsbergsla. Ik eet wel truffelmayonaise erbij en een plakje cheddar cheese. Ik neem als toetje 150 gram optimel 0% procent vet vla. Er zit 4,5 gram suikers per 100 ml in.

Wil je ook een fit en gezond lichaam maar weet je niet zo goed hoe je moet beginnen? Word dan nu lid van mijn online-trainingen. Elke maand komen er nieuwe trainingen online die je makkelijk kan volgen voor maar 6 euro per maand. Klik hier om lid te worden.