fbpx

En daar sta je dan.

/En daar sta je dan.
En daar sta je dan.

Project Description

Ken je dat? Zaterdagochtend, je hebt je nieuw aangeschafte sportoutfit aan, tas gepakt en bent klaar om te „shinen” in de gym. Dat betaalde lidmaatschap gaat dan nu eindelijk van pas komen en vol moed stap je de sportschool binnen.

Om vervolgens terecht te komen in een oerwoud van ingewikkelde apparaten en in elke hoek staat wel iemand zich uit te sloven met dumbells. De een nog harder kreunend dan de ander om zo de laatste herhaling eruit te persen.

Jup! Daar sta je dan als een “bang hertje” om je heen te kijken. Met lid worden van een sportschool en je uitleven online om leuke sport outfits te scoren, kom je er niet.

Waar te beginnen en vooral hoe te beginnen? Tegenwoordig kun je zoveel online vinden over fitness, dat je door het bomen het bos niet meer kan zien. Hoe fijn zou het zijn als je alles bij de hand zou hebben en rond te lopen in de gym; “like you own it”!

Precies dat dachten wij ook bij MKBM! Het is allemaal al ingewikkeld genoeg, dus om het je zo gemakkelijk mogelijk te maken hebben wij MKBM basic voor je gemaakt.

MKBM Basic bestaat uit workout video’s. Met de video’s laten we duidelijk zien welk apparaat je kunt gebruiken voor wat en laten we zien hoe je het beste gebruikt maakt van de apparaten om zo het beste uit je oefening te halen.

In plaats van de gemiddelde €60,- per uur te betalen voor personal training, kun je nu basic lid worden voor maar €49,- per jaar en heb je toegang tot 36 video’s. Je kunt de MKBM app downloaden om alles altijd bij de hand te hebben. Handig!

Maar heb je behoefte aan meer, en wil je nog een stapje verder?  Dan maken we een voedingsschema en een trainingsschema voor je. Die geheel gebaseerd op jouw doelen en jouw leven. Zo helpen wij jou de komende drie maanden met het realiseren van jouw killerbody! Voor €67,50 per maand ben jij klaar voor de zomer!

Ben jij klaar om jouw „shine” moment te pakken in de sportschool? Wordt dan nu lid van onze MKBM Community en maak je klaar voor jouw killerbody! Lid worden kan hier