Eind september een killerbody, het kan! Doe mee Fit With Faya

//Eind september een killerbody, het kan! Doe mee Fit With Faya
Eind september een killerbody, het kan! Doe mee Fit With Faya

Project Description

Dan mag het wel niet nieuwjaarsdag zijn, september is de maand van een nieuw begin! Het is je vast niet ontgaan, Fit With Faya startte 1 september. Fit With Faya is in het leven geroepen want we willen allemaal ‘fit worden’ en een ‘killerbody’ alleen soms weet je werkelijk niet waar te beginnen. Je verlangt naar dat steuntje in de rug. Waar komt eigenlijk de behoefte aan een helpende hand vandaan?

Coaching is in trek. Je kunt er niet omheen, met een coach bereik je meestal effectiever jouw doel. Why? Smoesjes verzinnen, daar hebben we een handje vol van. Een welbekende: ‘ik sla vandaag de gym over want ik ben zo druk/moe/toe aan iets leuks’. Het gebrek aan kennis op het gebied van voeding en fitnessoefeningen zorgt ook dat we massaal kiezen voor een helpende hand. Gebrek aan kennis zorgt weer voor enige demotivatie met als gevolg Sjaakie-afhaakie.

Er is immens veel informatie te vinden over voeding en fitness dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Laten we eerlijk zijn, het vraagt nogal wat van je. Het vraagt discipline, kennis, doorzettingsvermogen en dat allemaal in een druk mensenleven. Wie checkt vervolgens of je op de goede weg bent? Exact. Sporten en doelen behalen is zo veel fijner met het gegeven dat je de juiste maaltijden eet. Met het gegeven dat je de juiste oefeningen doet. Bovendien motiveert het om je te omringen met mensen die daadwerkelijk geïnteresseerd zijn in jouw progressie.

Faya steunt jou de hele maand september met Fit With Faya. Wij weten als geen ander dat je geen honderden euro’s aan de kant wil leggen voor een personal coach. Maar je wilt hulp! Kosteloos. My Killerbodymotivation staat voor een fitte, gezonde en energieke levensstijl. Sterker nog, het streven is een gezonde, fitte samenleving. Hoe we dat doen? Door jou effectieve en exclusieve voedings- én trainschema’s aan te bieden. Wow!

In de vakantie nam je het ervan. Die periode is voorbij, het is september en je droomt over een killerbody. Deze droom wordt werkelijkheid, jij gaat jouw doelen behalen met behulp van Fit With Faya! De hele maand september motiveren we jou en word je voorzien van gratis trainschema’s en voedingsschema’s. Dit is jouw kans! Download hier de schema’s en je raad het al, ik ben reuze benieuwd naar jouw vooruitgang. Dus post vooral je progressie.

Succes september-killerbody!

Liefs, Anne

Ik ben Anne Gozoglu en doe de marketing & content van MKBM. Ik ben een sport/health freak en schrijf dagelijks een blog over lifestyle, fitness en food. The body achieves what the mind believes!

Details

Categories: