fbpx

Frustratie in de gym: de meest voorkomende ergernissen

/, MKBM Lifestyle/Frustratie in de gym: de meest voorkomende ergernissen
Frustratie in de gym: de meest voorkomende ergernissen

Project Description

Wie kent het niet: frustratie in de gym. Op het moment dat jij wilt sporten is daar die medesporter die jou het leven zuur maakt . Hier lees je de meest voorkomende ergernissen in de gym.

What about deo

Het kan iedereen wel eens overkomen, je deo vergeten en tot overmaat van ramp begin je te ruiken. Je weet niet hoe snel je de gym moet verlaten. Dit overkomt je nóóit meer. Nog geen man overboord. Maar er zijn van die figuren die het vertikken om keer op keer deo op te spuiten. De vraag luidt dan ook: ruik je het simpelweg niet of heb je lak aan je medesporters? Namens alle sporters: doe deodorant op en we hebben een gym frustratie minder.

Modeshow

In de meeste gevallen ga je naar de sportschool om te sporten. Op enkele uitzonderingen na. In elke gym kom je ze tegen: zij die denken een modeshow te lopen. Tijdens jouw vier setjes, zie je het zogenaamde model nog vaker naar de spiegel lopen dan zijn aantal herhalingen. De kleding en het loopje sluiten hier feilloos op aan. Het levert geen spieren en geen fysieke likes op, so stop doing it.

Bellen

Knoop dit s.v.p. in je oren: niemand is geïnteresseerd in jouw gesprekken. Misschien teleurstellend om te horen but nobody cares. Ook je vriendin’s affaire, het verborgen kind van je vriend of die catfight met de sidechick. Niemand wil jouw drama horen. Mensen komen om te sporten, om te investeren in zichzelf en het hoofd te legen. Zolang jij geen Beyonce bent; voer je telefoongesprekken elders.

Apparaat bezet houden

Misschien is wel de meest voorkomende frustratie. Tot grote ergernis zitten sommige mensen onnodig lang op een apparaat. Wanneer je geduld opraakt vraag je maar eens subtiel: hoeveel setjes nog? Het antwoord dat volgt is allesbehalve bevredigend. Are you kidding me, deze lanterfanter telt zijn setjes niet eens. Wat doe je daar in vredesnaam allemaal? Appen, bouncen op de muziek, vrouwen begluren. Maar trainen… ho-maar!

Blijf af van andermans heiligdom, de handdoek

Niets is zo irritant als een medesporter jouw handdoek verplaatst. Om je een idee te geven: iemand loopt naar het apparaat, ziet een handdoek, kijkt even rond, eenmaal andermaal? En zonder pardon, weg met de handdoek. Dit is echt een no-go! Een handdoek staat 9 van de 10 keer voor be-zet. Als je zo nodig gebruik wilt maken van dat apparaat tijdens iemands superset, vraag of je tussendoor mag.

In het verlengde van ergernis nummer 5: vraag niet raak

Met zweet en tranen push jij met het laatste stukje kracht je door de laatste herhalingen. En je hoort links van jou met een overdreven vriendelijke stem: “mag ik je wat vragen? Ben je nog lang bezig op dit apparaat?”. Voor de mensen die zich nergens bewust van zijn: stop met deze gigantische frustratie-factor. Wacht tot iemand in zijn rust zit, als je wat wilt vragen.

Bezweet apparaat

Stinken is erg maar een apparaat waar het zweet er letterlijk van afdrupt ook. Sommige mensen kampen met overmatig zweten, onwijs vervelend en daar kun je weinig aan doen. Wat je wel kunt doen: het apparaat logischerwijs even schoonmaken én gebruik je handdoek waar het voor bedoeld is.

Tot slot is mijn advies aan jou, laat je niet op de kast jagen. Je zwaar irriteren kan weer ten koste gaan van jouw Killerbody-resultaten. Tip: vergeet bij het verlaten van de gym niet je proteïne shake te nemen.
-X- Anne

Ik ben Anne Gozoglu en doe de marketing & content van MKBM. Ik ben een sport/health freak en schrijf dagelijks een blog over lifestyle, fitness en food. The body achieves what the mind believes!

Details