fbpx

Groenten uit een potje

/, MKBM Lifestyle/Groenten uit een potje
Groenten uit een potje

Project Description

Sinds ik mijn platform en boeken heb krijg ik veel aanvragen voor samenwerkingen en om producten uit te testen. Ik heb mij voor mijn boeken en eigen voedingssupplementenlijn echt wel goed verdiept in de opname van vitamines en mineralen en in hoeverre we het nou echt daadwerkelijk nodig hebben om extra te supplementeren naast onze dagelijkse voeding. Er zijn maar heel weinig mensen die elke dag voldoende vitamines uit hun eten halen. We leven in een hele snelle maatschappij en we halen veel te snel en gemakkelijk een kant-en-klaar product, maar zelfs als je kiest voor groenten en fruit kun je jezelf afvragen hoe gezond die op dat moment eigenlijk nog zijn… Als je niet kiest voor biologisch krijg je toch best wat schadelijke pesticiden binnen. Kunnen die gezonde vezels en vitamines daar nog wel tegenop of kun je groenten en fruit soms beter laten staan om het risico van het binnenkrijgen van deze schadelijke stoffen te verkleinen?

Ik weet het antwoord daarop helaas niet. Ik koop zo veel mogelijk groenten en fruit op de markt bij de biologische kraam, maar merk dat dit ook bij mij er wel eens in schiet. Daarnaast heb ik ook wel eens zin in een bord met bami en kip dat lekker klaargemaakt is met bouillonblokjes en ketjap. Ontzettend lekker, maar er is geen vitamine meer in terug te vinden. Dus toen ik werd benaderd door het merk Superfoodies of ik hun Green Juice wilde uitproberen (26 verschillende groenten, fruit, kruiden en superfoods in poedervorm), had ik daar meteen oor naar. Niet alleen voor mijzelf, maar ook voornamelijk voor mijn kinderen. Ik heb een dochter van 18 en een zoon van 11 die beiden geen behoefte hebben aan gezond eten. Ik maak me daar inmiddels best wel zorgen om. Zo peutert Shai elk klein stukje ui, courgette of tomaat uit zijn eten en eet Irem het liefst drie dagen per week McDonald’s. Groenten uit een potje klinkt als de ultieme oplossing.

Ik moest het opbouwen van een halve theelepel per dag naar een hele theelepel per dag. Dit omdat er Matcha thee-poeder in zit en dit geeft je energie. Ik roerde de groene poeder door een groot glas ijskoud water en nam de eerste slok met heel veel tegenzin omdat ik ervanuit ging dat het vies zou zijn, maar dat was het tot mijn verbazing helemaal niet. Gelukkig maar, want als iets vies is staat het me toch elke dag weer tegen om te nemen. Laat staan dat ik het aan mijn kinderen kan verkopen… Inmiddels zijn we met hele gezin een goede week bezig en ik voel me top. Tijdens de feestdagen heb ik amper groenten gegeten, maar ik voelde me minder schuldig en ik moet zeggen dat ik bruis van de energie. Normaal kak ik echt in als ik heel veel suiker eet rond dit soort dagen, maar dat valt allemaal reuze mee.

Ik ben erg te spreken over het product, mede omdat het vol zit met bijvoorbeeld kelp. Dit is erg goed voor jodium. Daarnaast bevat het spirulina poeder wat echt een wondermiddel is. Ook bevat het probiotica – iets wat eigenlijk onmisbaar is, maar waar we nu vaak zuivel voor moeten eten om voldoende binnen te krijgen. Dit komt goed uit, want ik ga vanaf 4 januari het anti-cellulite dieet uit mijn nieuwe boek De Cellulite Guide volgen en daarom acht weken lang zuivelvrij door het leven.  Kortom, ik ben enorm tevreden over Green Juice en ga dit zeker blijven gebruiken in mijn dagelijkse routine voor een gezonde levensstijl.

Wil je het zelf uitproberen? Neem dan een kijkje op de website van Superfoodies. Als je benieuwd bent naar alle ingrediënten, kun je hier kijken.

/>

Details