HELP IK HEB NEP HAAR

//HELP IK HEB NEP HAAR
HELP IK HEB NEP HAAR

Project Description

Misschien hebben jullie onlangs al mijn haar metamorfose voorbij zien komen. Ik heb gekozen voor donker stijl haar. Het zat de eerste dag prachtig. Ik voelde mij net Beyonce in het kwadraat. Helaas kwam ik er al snel achter dat ik zelf niet zo goed ben in het stijlen van mijn haar. Elke dag föhnen of met een stijltang door mijn haar is niet voor mij weggelegd. Ik moet er 15 minuten eerder voor opstaan en dat werkt niet voor mij. Ik sta al elke dag om half zeven op. Ik ben krullend haar gewend en daar heb ik nog nooit wat aan hoeven doen. Dat ik nooit wat aan mijn haar hoef te doen is nu juist de reden waarom ik iets anders wilde. Ik heb nooit veel aandacht besteed aan mijn haar maar ik bleef het wel blonderen. Ik blondeerde mijn haar steeds lichter. Tijdens de fotoshoots mocht iedereen altijd alles met mijn haar doen zoals hieronder bij de shoot van Live After Foodball.

IMG_1500

BDJL_080-090_FinalRGB

Deze look is heel mooi. Achteraf ben ik er wel achter dat mijn haar minstens een masker nodig had om te herstellen iets wat ik natuurlijk niet heb gedaan.
 Eerder die maand was er ook al een afro van mijn haar gemaakt. Bij het maken van de afro heeft de kapper een krultang gebruikt en vervolgens heeft zij de krul omhoog geschoven. Ook na deze shoot heb ik geen extra verzorging gebruikt.

Na de laatste keer dat mijn uitgroei is geblondeerd dacht mijn haar nu is het genoeg en brak het stukje bij beetje af. In het begin maakte ik mij niet zo druk. Ik heb toch genoeg haar. Inmiddels is het een paar weken later en kan ik zeggen dat ik nog maar 1 derde van mijn bos over heb. Als ik terugkijk naar foto’s van drie jaar geleden kan ik mezelf wel voor mijn kop slaan. Mijn haar met bruintinten en wat highlights was super mooi. Waarom moest ik perse blonder? Ik besloot mijn haar wat rust te geven en belde met Funda van Real Hair. Zij adviseerde mij een full hair weave te nemen, zodat mijn eigen haar even rustig kon aangroeien. Als ik toch nieuw haar neem waarom dan niet totaal wat anders was mijn gedachten. Vandaar dat ik heb besloten voor lang bruin stijl haar te gaan. Inmiddels heb ik het haar er uitgehaald. Nu vul ik mijn uitgedunde haar tijdelijk op met clip-ins. Het is wel wennen om nep haar in te doen om mijn eigen volle bos terug te krijgen. Ik ben er best verdrietig over maar er is niet meer veel aan te doen. Mijn lieve kapster Aniek heeft mijn eigen haar weer bruin geverft en dat hou ik voorlopig zo. Ik zal geduld moeten hebben. Ik laat nu alles weer aangroeien. Ik ga vanaf nu echt naar Aniek haar advies luisteren en mijn haar heel goed verzorgen. Verder heb ik besloten om vanaf nu geen chemicaliën meer te gebruiken in mijn haar. Ik ga alleen nog maar natuurlijke producten (kokos vet en 100% natuurlijke shampoo) gebruiken.

Vaak realiseer je je niet wat je hebt tot dat het weg is. Dat is eigenlijk met alles zo. Wees dankbaar voor wat je hebt en blijf niet te lang stilstaan bij de dingen die je niet hebt.

Wil jij ook een volle bos haar creëren door middel van clip-ins? Bestel dan de clip-ins van de natural collection van Real Hair hier. Gebruik de kortingscode 16FAYAH en ontvang van mij 15% korting. De actie is geldig tot  en met 31 januari 2016.

Wil je ook een fit en gezond lichaam maar weet je niet zo goed hoe je moet beginnen? Wordt dan nu lid van een van onze onlineprogramma’s. Je hebt al een programma vanaf 6 euro per maand. Klik hier om lid te worden.

Details

Categories:

Tags: