Project Description

In april dit jaar komt mijn ‘Killerbody’ handboek uit via Kosmos uitgevers. Het wordt een fysiek boek en daarnaast komt er ook een E-boek uit. Ik ben heel druk bezig met de teksten, foto’s, recepten en dieetplannen. Natuurlijk doe ik dit niet alleen. Ik maak dit boek met mijn vaste team.

Persfoto2mkbm (1 van 1)

In drie stappen naar een ‘Killerbody’. Tachtig procent van je resultaat wordt bepaald door je voeding. Het is een stappenplan naar jou ‘Killerbody’. Een 12 weken durend dieetplan, een 12 weken durend trainingsplan voor thuis,  opgevolgd door een 12 weken durend trainingsplan voor in de sportschool (daar kan je ook meteen mee beginnen).  Daarnaast staan er heerlijke recepten in, verschillende smoothies en motivatieverhalen. Ik vind de stukken van Menno Henselmans altijd erg goed, maar ze zijn vaak zo ingewikkeld. Ik mis weleens een simpele uitleg over bijvoorbeeld eiwitten of supplementatie. Deze onderwerpen komen allemaal aan bod in mijn boek en zijn makkelijk te begrijpen voor iedereen. Ook zal ik schrijven over trainen tijdens, en na je zwangerschap (hier krijg ik namelijk veel vragen over).

Soms beantwoord ik jullie mails niet, maar ik sla alles op en neem heel veel vragen mee in mijn boek. Op dit moment ben ik in Curaçao waar we foto’s hebben geschoten voor in het boek en het resultaat is erg mooi geworden. Ik kan niet wachten tot alles af is en ik het jullie kan laten zien. Binnenkort ga ik een paar mooie plekken voor de lancering weggeven, dus houdt de site goed in de gaten!

Persfoto3mkbm (1 van 1)

Wil je ook een fit en gezond lichaam maar weet je niet zo goed hoe je moet beginnen? Word dan nu lid van een van onze online programma’s.  klik hier om lid te worden.