fbpx

Hoe doe je het toch allemaal?

//Hoe doe je het toch allemaal?
Hoe doe je het toch allemaal?

Project Description

HOE DOE JE HET ALLEMAAL

Dat is een vraag die ik geregeld krijg. Ik ben erg moe, maar ik moet nog even door. Over een paar weken is het zo ver, de lancering van mijn sportwebsite mykillerbodymotivation.com! Er is nog heel wat werk aan de winkel voor dat ik online kan gaan. Op dit moment ben ik aan het cutten (droogtrainen) voor de opnames van de trainingsfilmpjes. Dit is de eerste blog die ik schrijf voor de site .

De meest gestelde vraag via social media is toch wel: “Hoe doe je het allemaal?“. Ook als ik vaak op straat word aangesproken, is dat een veel voorkomende vraag met als vervolg: “Waar laat je je kinderen?”.

Ik krijg het idee dat mensen denken dat DJ werk anders/meer werk is als een gewone baan. Dat je bij een negen tot vijf baan wel kinderen kan hebben, maar als je in de showbizz of DJ wereld zit het onmogelijk is. Dit terwijl ik juist elke dag de mogelijkheid heb om zelf mijn zoon uit school te halen om drie uur doordat ik s‘ nachts werk als mijn kinderen slapen. Mijn muziek studio heb ik aan huis, dus ik werk thuis en in mijn kantoor in Amsterdam ben ik alleen tussen tien en half twee.

Hoe vaak ben ik in de club wel niet aangesproken met de woorden: “Waar zijn jouw kinderen?“ Nou waar denk je? Het is 03.00 uur s‘ nachts ! In bed waar kinderen horen op dat tijdstip.

Sinds vijf jaar zijn de vader van Shai en ik niet meer bij elkaar en hij gaat zo goed als elk weekend naar zijn vader. Irem is al vijftien en die bepaald zelf wanneer ze naar haar vader gaat. Als ze thuis blijft in het weekend is ze een paar uur alleen s’ nachts. Verder regelen we het allemaal zelf thuis. Irem is een grote hulp en helpt mij met alles in huis. Natuurlijk is ze ook een puber en gaat stofzuigen niet altijd helemaal vanuit haar zelf, maar ze doet haar best.

Ik heb over de jaren verschillende au pairs en schoonmakers gehad, maar op de een of andere manier waren deze meer bezig met stelen van spullen dan met de zorg van de kids en het huis. We hebben dus met z’n drieën besloten dat er geen au pair of schoonmaakster meer binnen komt. Wel hebben we Ine, de oppas, die bij springt waar nodig is en ze is al vijf jaar bij ons en zo doe ik het dus.

Tuurlijk ben ik wel eens moe als ik om zes uur thuis kom en Shai om half zeven weer wakker is, maar op die dagen train ik dan ook niet. Op de dagen dat ik vrij ben sta ik op als kleine Shai naast mijn bed staat, ik smeer hem dan zijn broodje pindakaas met appelstroop en neem zelf een kopje koffie om vervolgens een half uurtje te wandelen door het Amsterdamse bos. Irem ligt dan nog te slapen. Helaas krijg ik haar nog niet zo gemotiveerd om in de ochtend mee te gaan wandelen in het bos. Als ik thuis kom maak ik Shai klaar voor school en bak ik mijn proteïne bananen pannenkoek (recept staat op de site). Dan breng ik Shai naar school en ga ik naar de sportschool toe.

Dat is hoe wij het doen!

Details

Categories:

Tags: