Project Description

Vitaal lichaam
Bruisen van energie, je fit voelen, vol kracht en gezondheid. Wie wil dat nu niet? Dit is een van de meest gehoorde wensen van de mensen als het gaat over dromen voor je leven over de lange termijn. Ik hoor het nu weer meer, het einde van het jaar is in zicht. En voor volgend jaar droomt iedereen ervan om gezond en vitaal te worden in het nieuwe jaar. En als ik doorvraag is dit de meest gehoorde droom: Fit en vitaal oud te worden. Wist je dat jij dit ook kunt, jij kunt vitaal oud worden. Elke keuze die je maakt kan jou helpen om te bouwen aan een vitaal lichaam.

Keuzes
Vitaal oud worden kun je bereiken door keuzes te maken die passen bij jou, je lichaam, je persoonlijkheid, je levensfase enz.  Intuïtief eten gaat over de vrijheid om keuzes te maken die passen bij jouw lichaam, stofwisseling, passies en dromen. Het is een reis om je eigen lichaam te leren kennen, je smaken en je behoeften te herkennen. Om intuïtief te leren eten is het belangrijk dat je leert luisteren naar je lichaam en de signalen die het afgeeft dat je hier op reageert en trouw aan jezelf bent. Dat is waarlijk van jezelf houden.

Het is een reis, steeds dichter bij jezelf, je overwint je onzekerheden, je angsten, je overwint je verleden, je confronteert je overtuigingen. En je zult ontdekken wat echt voor je werkt. Je zult je kracht en passie ontdekken, je zal gaan stralen, omdat je trouw bent aan jezelf.

Overlevingsstrategieën 
Een van de grootste boosdoeners voor je gezondheid zijn angst en stress. Deze twee zetten je lichaam in een stand dat er geen ruimte is voor herstel en dat je lichaam niet de benodigde voedingsstoffen kan opnemen uit je eten. Stress zorgt ervoor dat je niet helder kan denken dat je niet meer weet wat je moet kiezen. Je valt terug op overlevingsstrategieën uit het verleden.

  • Je vermijd de confrontatie door je terug te trekken en je voelt je eenzaam
  • Je voelt je vervelend behandeld, en eet maar als troost
  • Je voelt je in de steek gelaten en gaat shoppen op internet, de spullen vervangen het contact
  • Je ervaart een gemis, diep van binnen, en je eet de koelkast leegt, zo dat je leeft niet hoeft te voelen.

Deze strategieën hielpen je vroeger, maar leiden nu tot een toename in je gewicht en een afname van je conditie. Je voelt je wegzakken, je bent boos op jezelf en je zelfwaardering daalt. De wanhoop daalt. Je bedenkt ik moet resetten, en zoekt een volgend dieet!

Structuur
Stop nu met zoeken. Kies voor structuur voor tijden in chaos. Een structuur die vol zit met ontspanning, bewegen, voedzaam eten, zodat jij niet hoeft na te denken. En die jou helpt om de spiraal te doorbreken. De structuur die het nieuwe Killerbody boek je geeft kan juist in stressvolle tijden fantastisch zijn om je te helpen om oude patronen te doorbreken. Killerbody Lifestyle is een boek vol met informatie, structuur, tips en handreikingen  om inhoudelijk te bouwen aan een gezond en vitaal lichaam. Het maakt concreet hoe jij voor jezelf kan zorgen, hoe je kan ontdekken wat je behoeften zijn.

En als de rust is weer gekeerd. Experimenteer, beweeg, zoek naar jouw ultieme smaken, geniet van het leven en van eten, ontdek recepten en gerechten. Beweeg en sport doe wat bouwt aan jouw geluk, vrijheid en liefde voor jezelf.

Dat is intuïtief eten en leven, je vrijheid gebruiken om te ontdekken en kiezen voor structuur in je zelfzorg als de chaos om je heen je overweldigd. Dus leven uit vrijheid om dat te kiezen wat bijdraagt aan jouw gezondheid!

Wil je meer weten over Henrike Weerstand en over intuïtief eten?
Kijk op haar site of volg haar op instagram

Bestel nu het nieuwe boek van Faya, waarin wij hebben samengewerkt: Killerbody Lifestyle