fbpx

JE HEBT GEEN ZIN OM TE SPORTEN. DIT MOTIVEERT JOU!

//JE HEBT GEEN ZIN OM TE SPORTEN. DIT MOTIVEERT JOU!
JE HEBT GEEN ZIN OM TE SPORTEN. DIT MOTIVEERT JOU!

Project Description

Je kent het wel, van die periodes dat je totaal geen zin hebt om te sporten. Toch weten we inmiddels dat een training wordt beloond met een fijn gevoel. Je voelt je door te werken aan die killerbody als herboren en je voelt je happy. Hoe komt dat? Hier redenen op een rij om toch te gaan sporten!

I feel good
Wie wil zich nou niet gelukkig voelen? Specifieke stofjes in ons lichaam zijn verantwoordelijk voor jou gemoedstoestand. Endorfine zorgt voor een gelukzalig en euforisch gevoel. Serotonine wordt ook wel gelukshormoon genoemd, geeft je een gelukkig gevoel. Dopamine zorgt voor de motivatie. Dit stofje geeft je het beloningsgevoel. Deze neurotransmitters; endorfine, serotonine en dopamine komen vrij na circa twintig tot dertig minuten sporten.

Boost je zelfvertrouwen
Heb jij binnenkort een spannende meeting of iets anders waar je wel wat zelfvertrouwen voor kunt gebruiken? Werken aan een killerbody geeft je zelfvertrouwen en verminderd stress. Tijdens een training daag je jezelf vaak uit. Soms kan je echt niet meer, toch ga je door met de oefening. Nadertijd ben je trots op jezelf. Bovendien door te werken aan je killerbody kijk je tevreden naar je spiegelbeeld.

Heb je stress? Ga trainen!
Door te trainen focus jij je op oefeningen in plaats op andere gedachten. Er is geen tijd om te piekeren, je zet je verstand op nul en op die manier maak je je hoofd leeg. Je creëert weer ruimte voor nieuwe inzichten en ideeën. Daarnaast kan sporten ervoor zorgen dat de hormoon cortisol wordt verminderd; dit stofje zorgt voor stress.

De juiste voedingssupplementen
De juiste supplementen motiveren jou meer dan je zou denken. Door met regelmaat voedingssupplementen te nemen versnel je namelijk het proces waardoor jij dus eerder resultaat ziet. Of jij je gewenste lichaam volgende maand of over een halfjaar in de spiegel ziet, is van grote invloed op jouw motivatie om door te gaan met sporten! Meteen na het trainen een shake en tussen de trainingen door zoals in de avond een shake, maakt al het verschil.

Genoeg redenen om te gaan sporten dus! Jij bruist straks weer van de energie! Energie boost nodig? Gebruik dan onze slimming powder.
Succes Killerbodies!
Liefs