fbpx

Je kan niet altijd alles alleen doen

//Je kan niet altijd alles alleen doen
Je kan niet altijd alles alleen doen

Project Description

Ik ben als persoon heel eigenwijs en neem zelden iets van iemand aan. Wanneer ik merk dat iemand echt ergens verstand van heeft en dingen verteld waar ik zelf niet zo gauw op zou komen. Dan pas kan ik dingen los laten. Dit is niet altijd even makkelijk voor de mensen om mijn heen, mij managen bijvoorbeeld? Erg lastig! Maar om te groeien als bedrijf en als persoon, moet ik toch echt bepaalde dingen los laten en anderen laten doen. Ondanks mijn eigenwijsheid kan ik momenteel wel inzien dat ik niet alles alleen kan doen.  Zo heb ik inmiddels een geweldige nieuwe collega voor mijn social media en marketing; Jaclyn. Sinds deze week volgt zij ook het dieet uit mijn Killerbody Dieetboek en zal hier wekelijks over bloggen.

MKBM Stubborn

Personal trainer 

En daar blijft het niet bij, sinds gister heb ik een personal trainer aangenomen. Ook ik heb begeleiding nodig. De afgelopen weken gingen gewoon niet helemaal lekker, emotioneel ging ik door een moeilijke periode en dat merkte ik dan toch ook in de sportschool. Ik miste de drive en kon me ook moeilijk focussen. Inmiddels voel ik me weer lekker en gelukkig, dus tijd voor wat extra gas op mijn trainingen.

Ook ik heb begeleiding nodig.

Ik weet heel goed hoe ik moet trainen, ik beheers ook alle oefeningen maar alleen trainen is ook ongezellig. Ik heb zo af en toe even een push nodig. En die push die komt vanaf vandaag, want vanaf vandaag ga ik 3x per week trainen met een PT. Dat zullen pittige dagen worden, want gister liet hij mij de oefeningen doen die ik eigenlijk heel vervelend vind, maar wel nodig heb. Daar mee is de toon gezet voor de komende tijd, ik ga gepusht worden tot de max en ik ga nog meer leren over de technische uitvoering van de oefeningen. We zijn nooit te oud om te leren en laten we wel zijn, met mijn Killerbody dieetboek in de bestsellerslijst mag ik er natuurlijk zelf niet half strak bij lopen.

_WOO1428-1-bewerkt

Boek

Het boek is echt al een overweldigend succes, ik kan geen club binnen lopen waar ik niet hoor; “ik heb je boek al besteld”. Ik vind het zo leuk om te merken dat ik zo veel mensen nu al blij maak. Dit is destijds voor mij ook de reden geweest om het killerbody dieetboek te gaan maken en uit te brengen. Ook ben ik zo trots op mijn trouwe leden in de MKBM community die zulke grote stappen maken in hun eigen proces, ik krijg daar echt energie van. Op mijn instagram krijg ik ook steeds meer response van mensen die motivatie en inspiratie halen uit mijn profiel.

Gister kreeg ik twee klanten erbij, waarvan een een moeder is van een bekende DJ. Ik sta met haar zoon vaak in de clubs en zijn moeder volgt me al een tijdje. Nu gaat ze dus starten met ons op maat gemaakte programma en is ze razend enthousiast om te beginnen. Het is zo leuk om te zien dat ik zowel jong als oud kan motiveren en stimuleren naar een gezonde en fitte levensstijl. Mijn droom is dan ook dat heel Nederland straks afvalt met mijn Killerbody dieet boek!

Liefs,

Faya.

Wil jij ook net als vele anderen starten aan jouw Killerbody? Je kunt je nu nog aanmelden voor de volgende groep  van 14 april. Meld je hier aan!

En het Killerbody Dieetboek kun je hier al bestellen.