fbpx

4 tips voor een onvergetelijke kerst

//4 tips voor een onvergetelijke kerst
4 tips voor een onvergetelijke kerst

Project Description

Genoeg reden om supervrolijk te zijn; het is bijna kerst! 4 tips voor een onvergetelijke kerst.

#Tip 1: Heerlijk eten
Bij kerst denk je aan eten, en bij eten denk je aan kerst. Deze twee zijn simpelweg onlosmakelijk met elkaar verbonden. Je hebt twee diners te verzorgen, 1ste en 2de kerstdag én de kerst-ontbijtjes niet te vergeten. Doordat alle supermarkten hier massaal op inspelen zie je soms door de bomen het bos niet meer. Wat moet je in vredesnaam in huis halen? Ons advies: combineer lekker met gezond, en ja, dat is mogelijk. Of het nu met een kalkoen op tafel is, of vegetarisch, het is jouw feestje. Combineer het met verse salades en bijvoorbeeld met linzen- of pompoensoep. Wat een feestelijk en gezond kerstontbijt is: bak proteïne pancakes en bestrooi ze met vers fruit. Yum yum!

#Tip 2: Versier je woning
Dit is alleen tijdens de kerstperiode ‘geoorloofd’ dus pak je kans. Want laten we eerlijk zijn, de straten zien er het aller gezelligst uit tijdens kerst. Van al die lampjes en lichtjes kun je intens genieten. Faya dacht er exact hetzelfde over en heeft haar tuin laten versieren door Kerstverlichting buiten, dit bedrijf Kerstverlichtingbuiten.com weet op een zeer stijlvolle wijze de tuin te versieren en ja, het is een groot succes. De tuin heeft nu echt het WoW-effect. Dat is nog eens een warm ontvangst als je thuiskomt na een lange dag. En hoe leuk om je gasten tijdens de kerst zo te ontvangen? Jammer he dat het tijdelijk is..

#Tip 3: Geniet!
Dat klinkt voor de hand liggend maar sommigen onder ons, zijn zo onwijs druk dat het allemaal wat aan ze voorbijgaat. Zonde! Zorg dan ook dat je vrij hebt van je werk (lees: echt vrij). Op die manier kun je de meest gezellige periode van het jaar bewust meemaken en doorbrengen met je naasten.

#Tip 4: Get dressed up
De feestdagen is hét moment om uit te pakken met je uiterlijk. Mooie outfits, maar al helemaal sexy lingerie voor in de avond. Een spannend Sapph by Faya lingeriesetje onder die jurk, hoe sexy is dat! En natuurlijk een leuk feestelijk setje van weerstandsbandjes waarmee je de booty kunt trainen zonder je huis uit te moeten. Wist je dat mooie rond billen in een strakke jurk mega goed staat?!

Je ontvangt nu €10,- korting op jouw bestelling in de MKBMshopGebruik de kortingscode: KERST10
Wil jij ook deze mooie kerstversiering in je tuin/huis? Bekijk hier wat ze allemaal aanbieden aan kerstversiering. 

Ik ben Anne Gozoglu en doe de marketing & content van MKBM. Ik ben een sport/health freak en schrijf dagelijks een blog over lifestyle, fitness en food. The body achieves what the mind believes!

Details

Categories: