Kerstshoppen bij MKBM

//Kerstshoppen bij MKBM
Kerstshoppen bij MKBM

Project Description

Shoppen, je krijgt er geen genoeg van. Maar het lijkt alsof die shopdrang alsmaar erger wordt doordat het ineens de maand december heet. Herken je dat? Shoppen voor je woning, voor jezelf of voor een ander, je wilt het liefst non-stop shoppen. Kortom, toegeven aan die drang mag best, zolang je het maar wel voordelig aanpakt. Attentie Killerbodies: MKBM deelt uit met kerst! Woehoee dus even voor jou in een overzicht:

 1. Dikke korting op lidmaatschap!
  Van €49,- per jaar naar €25,- per jaar. Wow! Als je ooit hebt gedacht: ik wil afvallen of ik wil lid worden van MKBM of ik wil werken aan mijn conditie of ik wil fitter worden of…. Ik wil gewoon een Killerbody! Dan is dit het moment.
 2. Kom voordelig in de kerstsfeer
  Veel artikelen zijn in de sale! Zoals de kaarsen. We hebben kaarsen in hippe kleuren maar ook heerlijke geurkaarsen (lees: overheerlijke geur). In de kerstsfeer komen doe je ook met het scoren van een mooi Sapph by Faya lingeriesetje. Stel je setje samen en kom tot een sexy en voordelig geheel.
 3. (ei)witte kerst
  Of het een witte kerst wordt is nog te betwijfelen. Maak er een voordelige eiwitrijke kerst van: met de Casein Pure Cocos in de sale! Go get it.
 4. Cadeautjes!
  Zaterdag 22 december kun je shoppen in de MKBMshop met 10% korting. Bovendien als je as zondag een aankoop doet….hier komt die: maak je kans op een pakket t.w.v. €250,-!

Ik ben Anne Gozoglu en doe de marketing & content van MKBM. Ik ben een sport/health freak en schrijf dagelijks een blog over lifestyle, fitness en food. The body achieves what the mind believes!

Details

Categories: