Krachttraining: je wordt geen vrouwelijke Hulk

//Krachttraining: je wordt geen vrouwelijke Hulk
Krachttraining: je wordt geen vrouwelijke Hulk

Project Description

Mijn naam is Anne Gozoglu, 29 jaar en werk bij My Killerbodymotivation. Ik ben een marketingfreak en ben mede verantwoordelijk voor de content van MKBM. Wat houdt dat ‘content maken’ precies in? Dat is het leukste wat er is: blogs schrijven over fitness, lifestyle en food. Daar horen weer creatieve posts bij op social media. Yes, I love my job! Ik hoop dat jij die liefde terugziet in de blogs en ook van mijn geschreven blogs houdt maar bovenal geïnspireerd wordt.

Wil jij een mooi, strak lichaam dan moet je aan krachttraining doen. Gek genoeg, zie ik vrouwen het krachthonk vermijden door misvattingen. Zo zou krachttraining ervoor zorgen dat jij verandert in een vrouwelijke Hulk. Hoogste tijd om deze fabels de wereld uit te helpen.

Look like a bodybuilder
Knoop dit maar goed in je oren: In het krachthonk kunnen vrouwen genetisch gezien op een natuurlijke wijze, never hetzelfde effect als mannen behalen. Dit is eenvoudigweg een hormoondingetje. Zo beschikken vrouwen over een veel lager testosteronconcentratie dan mannen. Bij mannen zorgt testosteron voor onder andere een lage stem, beharing maar ook voor méér kracht en spieropbouw.

Maakt sexy
Nu je weet dat krachttraining jou niet kan omtoveren tot Hulk, kunnen we verder met de voordelen van krachttraining. Krachttraining heeft wel degelijk effect op vrouwen. Krachttraining maakt sexy! Dit roep ik niet zomaar. Als jij krachttraining op de juiste manier uitvoert én consequent, dan krijg je daar een goddelijke killerbody voor terug. Want laat ik eerlijk met je zijn, met jouw dagelijkse cardio kom je er gewoon niet. Je komt niet eens in de buurt. Cardio kan bijdragen aan vetverbranding en daar is ook alles mee gezegd. Een intensieve krachttraining daarentegen zorgt voor een hogere energieverbranding. Om cardio niet volledig de grond in te trappen; een intervaltraining is wel effectief.
(Toekomstige) killerbodies, krachttraining maakt de huid strak en geeft prachtige vormen. Jouw toenemende spiermassa hangt samen met het verbranden van calorieën.

Powervrouw
Krachttraining maakt je fysiek én mentaal sterker. Wie wil dat nou niet? Hoe fijn als straks onder de indruk bent van je eigen kracht. Het maakt het dagelijkse leven ook nét wat gemakkelijker zoals bij het optillen van je kinderen. Er zijn meer fysieke voordelen, zo blijkt uit onderzoek dat krachttraining bijdraagt aan vermindering van rugklachten. Het versterkt ook de gewrichten wat leidt tot minder kans op artritis. Door los te gaan in het krachthonk word je bovendien atletischer. Je lichaam kan meer hebben en je loopt minder snel blessures op. Al fan van krachttraining? Wacht maar tot je de mentale voordelen weet. Een studie van de universiteit van Harvard toont aan dat je zelfverzekerder wordt van krachttraining en het verbetert het cognitief functioneren! Kortom: door aan krachttraining te doen komt die powervrouw in jou naar boven.

Genoeg redenen dus om vanavond nog te starten in het krachthonk!
Bij krachttraining is het enorm belangrijk om voldoende te eten. Als je te weinig eet, te weinig eiwitten binnenkrijgt, kunnen de spieren na een training maar moeizaam herstellen. Er vindt geen spiergroei plaats en de essentie van trainen gaat verloren. Dat wil je niet toch?! Bekijk hier de eiwitten die je nodig hebt bij jouw nieuwe manier van trainen.

Succes krachtpatser/killerbody!

Liefs Anne