Gelukkige liefde maakt dik

//Gelukkige liefde maakt dik
Gelukkige liefde maakt dik

Project Description

Dat liefde door de maag gaat, weten we. Maar nu blijkt dat je daadwerkelijk dikker wordt in een gezonde relatie. Uit het onderzoek the American Psychological Association (APA) blijkt dat vrouwen in de loop van de relatie dikker zijn dan aan het begin van de relatie. Dit geldt dus alleen voor gelukkige relatie. Je raadt het al wel, een killerbody moet niet afhankelijk zijn van een lieftallige boy- of girlfriend. Voorkom dat jij die te dikke partner wordt!

1.Het blijkt dat als je niet gelukkig bent in je relatie, je moeite blijft doen voor een sexy body. Dus hoe gelukkiger je bent met je partner, hoe dikker je wordt in een relatie. Waarom niet even een bezoekje brengen aan de gym? Dat jij je avondje wil doorbrengen met Netflix, le boyfriend en een dikke portie aan borrelhapjes begrijpen we. Maar verkies de sportschool eens boven een Netflix-sessie!

2.Zoals het blog van gister al beschreef, we zijn druk druk druk. Als je dan eenmaal tijd hebt, wil je die vrije tijd doorbrengen met je lover. Combineer beweging met quality-time door regelmatig romantische strand- of boswandelingen te maken.

3.Vind jij het ook leuk om je partner te verwennen met diverse gerechten? Laat zien wat voor kookkwaliteiten je in huis hebt en sloof je uit met de meest lekkere én gezonde gerechten. Maak bijvoorbeeld proteïne pancakes klaar met vers fruit. Baby, your delicious breakfast is waiting for you.

4.Geef je gezamenlijk op voor een marathon! Dat wordt samen trainen en samen werken naar een doel, hoe onwijs leuk is dat! Het vergt immers enige voorbereiding om die marathon vlekkeloos te rennen. Op deze manier kunnen jullie elkaar motiveren en gezamenlijk ‘dik worden’ tegengaan.

5.Kom erachter welke sport je lover ambieert. Misschien blijkt dat jullie beide gek zijn op tennissen of zwemmen? Niets is zo leuk om samen een abonnement af te sluiten en wekelijks te knallen! Om vervolgens een nabespreking te doen na jullie gesloopte training, uiteraard onder het genot van een drankje en een hapje.

Zorg dat je na een training een proteïne shake neemt voor het beste resultaat. Die kun je hier bestellen.

Ik ben Anne Gozoglu en doe de marketing & content van MKBM. Ik ben een sport/health freak en schrijf dagelijks een blog over lifestyle, fitness en food. The body achieves what the mind believes!

Details

Categories: