Love handles oftewel vet op je heup: hoe kom je ervan af?

//Love handles oftewel vet op je heup: hoe kom je ervan af?
Love handles oftewel vet op je heup: hoe kom je ervan af?

Project Description

Alle ins and outs over love handles had je al kunnen lezen in dit blog. Leuk en aardig allemaal, maar hoe kom je af van dit vet op de heup?

  1. Inmiddels weten we dat overdaad aan het hormoon insuline de veroorzaker is. Dat insulinegehalte kun je laag houden door weinig koolhydraten en vetten te eten. Althans minder dan je verbrand; want daar gaat het meestal mis. Start je dag met bijvoorbeeld havermout en fruit en laat de muesli en cornflakes lekker op de plank. Maak fruit en groente je beste vriend.
  2. Helaas wordt wel eens gedacht dat je met elke ochtend fanatiek hardlopen, een killerbody krijgt. Met dat rondje hardlopen kunnen je wel fluiten naar een strak lichaam, zonder love handles. Je krijgt je vetpercentage naar beneden door bijvoorbeeld een high intensity training te doen. Dit levert 7x meer resultaat op dan jouw dagelijkse portie cardio!
  3. Houd in gedachte dat alléén door vet te verbranden, je afkomt van de love handles. Dat geeft je spieren de gelegenheid om zichtbaar te worden, klinkt goed toch? Doe regelmatig aan krachttraing en jij gaat gegarandeerd effect zien. Met andere woorden, doe een training waarbij je door middel van gewichten spieren kweekt.
  4. Gebruik de juiste supplementen. Het maakt nogal wat uit of jij dagelijks een Weight Gainer drinkt of een Whey. Een Weight Gainer is bijvoorbeeld ideaal als je niet aan genoeg calorieën kunt komen. Dit supplement raad ik je dan ook ten zeerste af als jij juist die love handles wilt bestrijden. Gebruik een goede whey bijvoorbeeld MKBM Whey Complete, direct na het trainen. Heb jij een drukke werkweek en je wilt toch vet verbranden? MKBM Twin Slim is bijvoorbeeld een supplement dat vetverbranding stimuleert.

Fijn weekend Killerbody! -X- Anne
PS Twijfel je over welke maaltijden geschikt zijn om vet te verliezen? Bestel hier het Killerbody Receptenboek.

Ik ben Anne Gozoglu en doe de marketing & content van MKBM. Ik ben een sport/health freak en schrijf dagelijks een blog over lifestyle, fitness en food. The body achieves what the mind believes!

Details

Categories: