fbpx

Mijn trainingsschema voor buiten

/, MKBM Lifestyle/Mijn trainingsschema voor buiten
Mijn trainingsschema voor buiten

Project Description

Samenwerking met in-lite

Terugblik op project Droomhuis

Ik heb jullie regelmatig op de hoogte gehouden met updates rondom mijn huis. Zo schreef ik terug in 2017 over Project Droomhuis en wat er allemaal nog moest gebeuren. Eén van die projecten was de tuin. In 2018 heb ik de voortuin afgemaakt en dit was een enorm project op zichzelf. Nadat de tuin gerealiseerd was, ben ik in contact gekomen met in-lite. Zij stuurden een Creative Lighting Specialist van in-lite Lab. die een 3D lichtplan ontwikkelde voor mijn bijzondere wens; een tuin die zowel sfeervol is én perfect is uitgelicht zodat ik tot in de late avonduren door kan trainen. Dankzij de persoonlijke begeleiding van in-lite Lab. geniet ik nu optimaal van de verlichting in mijn tuin. Het is echt bijzonder om te zien wat goeie tuinverlichting voor effect kan hebben. Ik ben ontzettend blij met het resultaat, want ik ben echt een bloemenmeisje. Dat zou je misschien niet verwachten, maar ik kan enorm genieten van alle prachtige planten en bloemen in mijn tuin. Dankzij het lichtplan ontworpen door in-lite kan ik daar nu tot in de latere uurtjes van genieten. Vooral in de glazen overloop geeft dit een prachtige sfeer. Ook als ik laat terug kom van een afspraak geeft het verlichte pad met bomen mij echt een gevoel van rijkdom.

Buiten trainen 

Naast de sfeer die het brengt, is de tuinverlichting ook erg praktisch. Ik houd erg van buiten trainen. Als je mij op Instagram volgt zie je dat ik bijna elke ochtend ruim 5 kilometer wandel met de buurvrouw en mijn hond Jace. Mijn liefde voor buiten trainen is ook één van de redenen dat ik een lang pad wilde. Hierdoor kan ik een volledig training parcours in de buitenlucht doen. De verlichting zorgt ervoor dat ik niet gebonden ben aan daglicht, want daar hebben we helaas niet zo veel van in Nederland… Zeker niet meer rond deze tijd van het jaar. Ik begin mijn parcours op de vlonder in mijn voortuin en trek deze door over het pad en de buitengym. De buitenlucht geeft je meer energie en ik raad je daarom zeker aan om dit thuis ook eens te proberen. Onder Work-outs by Faya vind je verschillende gratis trainingen speciaal voor buiten of in je eigen tuin. Ik gebruik een paar sportaccessoires voor mijn work-outs en ik raad iedereen aan deze in huis te halen. Dat zijn weerstandsbandjes, een springtouw en mijn unieke MKBM Body Band. Met deze sportaccessoires kun je jouw volledige lichaam overal trainen.

Mijn tuinparcours (herhaal dit parcours 4 keer):

  1. 2 minuten touwtjespringen
  2. 20 x lunges (per been)
  3. 10 x kikkerjumps
  4. 1 minuut slee duwen

Wil je afvallen, maar weet je niet hoe? Op de website van MKBMshop heb ik alle projecten voor je geselecteerd die jou zullen helpen bij het afvallen. Klik hier om te beginnen.

Details