fbpx

MKBM GOES VEGAN!

/, MKBM Lifestyle/MKBM GOES VEGAN!
MKBM GOES VEGAN!

Project Description

MKBM goes vegan: hoewel we dat al wel deden natuurlijk met onze Twin Slim, hebben we nu ook Vegan Proteïne! En ja, je mag best weten dat we daar onwijs blij mee zijn. We willen eenvoudigweg iedereen kunnen voorzien in behoefte (mits het gezond is), dus ook de veganisten onder ons! Bovendien zijn er genoeg mensen die geen vegan zijn maar wel graag een vegan eiwitshake drinken. Here it is, Killerbodies!

Why vegan proteïne?
Of je nu veel sport of niet: eiwitten zijn belangrijk, dat weten we inmiddels. Dan kunnen de eiwitten van MKBM Whey Complete en Casein Pure nog zo populair en effectief zijn. Als je vegan bent, wil je doodeenvoudig veganistische eiwitpoeder. De vraag naar dit product bleef stijgen, dat was voor ons dus genoeg reden om voor jou of voor iemand uit je omgeving een vegan proteïne te ontwikkelen.

Vandaag is de nieuwe MKBM 100% Vegan Proteïne gelanceerd.  Het is een volwaardige, veganistische eiwitshake. Waar deze eiwitten vandaan komen? Uit erwten! Het ontwikkelingsproces heeft even geduurd maar het was het wachten waard.  Ik zal je vertellen waarom. Als jij bekend bent met vegan shakes dan weet je ook dat het gros niet weg te krijgen is, zo vies dat het is. Keer op keer gingen we de smaak proeven en was het niet smaakvol genoeg. Waarom water bij de wijn doen als je met een beetje geduld (en veel uitzoekwerk), een vegan én smaakvolle shake hebt? Onze MKBM Vegan Proteïne bewijst maar weer dat ‘vegan eiwitshake’ en ‘lekker’ toch hand in hand kunnen gaan!

MKBM Vegan Proteine in het kort:

  • 100% veganistische eiwitpoeder
  • Gemaakt van erwten
  • Minimaal 24,8 gram eiwitten per eiwitshake (!)
  • Romige, smaakvolle vanillesmaak

Neem hier een kijkje om onze nieuwe proteïne shake te bewonderen en te bestellen.

Ik ben Anne Gozoglu en doe de marketing & content van MKBM. Ik ben een sport/health freak en schrijf dagelijks een blog over lifestyle, fitness en food. The body achieves what the mind believes!

Details