Monday motivation: dit moet je weten om een Killer-booty te krijgen!

//Monday motivation: dit moet je weten om een Killer-booty te krijgen!
Monday motivation: dit moet je weten om een Killer-booty te krijgen!

Project Description

Een prachtig rond achterwerk, wie wil dat nou niet? Helaas komen mooie billen je niet aanvliegen (tenzij je gezegend bent met deze genen). Ik niet en ik ga ervan uit jij ook niet. Ik zeg dan wel gezegend maar laten we vooropstellen dat een grote bilpartij absoluut niet per definitie mooi is. Strakke ronde billen, zijn in de meeste gevallen getrainde billen en dat is waar je naar toe wilt. In tegenstelling tot de boobs, kun je je booty wel degelijk groter maken. Dit moet je weten om een Killer-booty te krijgen!

 1. Bij een billentraining denk jij (vanzelfsprekend) aan je billen. Maar jouw billen bestaan uit drie spieren. It’s all about the:
  – Gluteus Maximus
  – Gluteus Medius
  – Gluteus Minimus
  De spieren worden bedekt met een laagje vet. Om een killer-bootyte krijgen, dien je specifiek deze drie spieren te trainen.
 2. Je vetpercentage speelt een grote rol. Met een te hoog vetpercentage is het lastig om strakke, ronde billen te creëren. Meet je vetpercentage en probeer minder calorieën in te nemen dan je verbrand. Download hier een gratis voedingsschema!
 3. “The only bad workout is the one that didn’t happen” is een bekende quote met de strekking: zelfs een halfuurtje sporten is beter dan niets. Leuk en aardig allemaal maar vergeten wordt hoe belangrijk voeding en rust is in het groeiproces. Heb jij een paar dagen slecht gegeten en geslapen dat is mijn advies je training over te slaan om éérst dat op orde te krijgen. Genoeg koolhydraten en eiwitten zijn een must om de billen te laten groeien. Echter als jij een hoog vetpercentage hebt, raad ik vooral proteïne aan.
 4. Hanteer een voeding- en trainschema. Belangrijk bij het creëren van een goed achterwerk is om na te gaan of je daadwerkelijk vet aan het verliezen bent en niet spiermassa. Download hier een gratis trainschema.
 5. Je training specifiek richten op je glutes is moeilijker dan je denkt. Met squats en lunges train je onder meer je benen. Om je echt te focussen op de drie bilspieren is wel wat meer nodig dan lunges en squats. Onthou dat je bilspieren machines niet zo leuk vinden. Waar je minder snel aan denkt maar wel werkt: High-intensity cardio door bijvoorbeeld een grote, hoge trap op en neer rennen. Maar ook pilates en yoga zijn bevordelijk voor de booty-groei. Gouden tip: concentreer met je gedachten op je bilspieren en squeeze!
 6. En de gewilde squats dan? Nope, squatten is een goede oefening maar met alleen squats kom je er simpelweg niet. Het blijft voor mij een raadsel waar de hype rondom het squatten vandaan komt. Geloof dus niet door social media en quotes dat je door slechts te squatten een killer-booty kweekt.
 7. Met dat te hebben gezegd, juist die variatie in de oefeningen zorgt voor muscle growth. Gewicht is je beste vriend in een billen-workout. Doe bijvoorbeeld hip-thrusts met een dumbell op je onderbuik. Daag jezelf uit met gewichten! Probeer altijd meer gewicht dan de voorgaande keer. Wees weer niet te heldhaftig, niemand staat te wachten op blessures.
 8. Continuïteit mijn lieve Killerbodies. Probeer op vaste momenten per week je billen te trainen. Doe minstens een maand lang dezelfde oefeningen in je booty-workout en drink je shakes. Ook buiten je training om vraagt dit fitnessdoel volledige toewijding.
 9. Zojuist benoemde ik het al even. Proteïne! Zodra jij je training hebt afgerond, drink een eiwitshake voor het beste effect.
 10. At last but not least: neem voldoende rust en voeding. Je zou denken dat je die killer-booty aan het trainen bent in de gym. Maar niets in minder waar. Zie je training als voorspel. Het echte werk begint pas na de training.

Mijn naam is Anne Gozoglu, 29 jaar en werk bij My Killerbodymotivation. Ik ben een marketingfreak en ben mede verantwoordelijk voor de content van MKBM. Content maken: dat is onder andere blogs schrijven over fitness, lifestyle en food. Daar horen weer creatieve posts bij op social media. Yes, I love my job! Ik hoop dat jij die liefde terugziet, ook van mijn blogs houdt maar bovenal geïnspireerd wordt.

Details

Categories: