Project Description

Ik ben op een punt in mijn leven dat alle zaadjes stekjes zijn geworden. Ik geniet van elke centimeter die ze groeien op weg naar die prachtige boom. Ik kan zelfs genieten als er een blaadje afbreekt omdat daar een gezonder en mooier blaadje voor teruggroeit. Ik heb het afgelopen jaar een paar belangrijke dingen ingezien. Je kan niet alles zelf doen, laat bepaalde dingen over aan een ander. Maar aan wie dan? Ik ben zo eigenwijs en neem niet snel dingen aan maar mijn eigen management doen, mijn eigen bookingsbureau beginnen en mijn eigen events geven! Wow het is allemaal te veel. Ik kwam al snel tot de conclusie dat ik een manager nodig had. Ik heb mij even verdiept en kwam op twee opties uit. Deze twee hadden hun sporen al verdiend en daar zou ik mij wel aan over kunnen geven. Drie maanden later was alles rond. Ik ben helemaal blij.

Maar nu komt het. Mijn kers verse manager woog 150 kilo!! Het kan toch niet zo zijn dat hij mij moet representen op meetings met sportmerken etc en hij zelf lijkt op de nutty professor! Ik kon het niet laten en begon nog voor de deal rond was over zijn overgewicht. Ik bood hem mijn hulp aan en hij pakte deze kans met beide handen aan. Ik ben zelden iemand tegen gekomen met zo’n sterk doorzettingsvermogen. Wiraj wilde 50 kilo kwijt en dat is nog al wat. Hij wist dat hij het kon en had de knop omgezet. We hebben samen een plan gemaakt en besloten dat wij de eerste 10 kilo niet zouden gaan trainen. Ik heb een voedingsschema gemaakt op basis van twee shakes en twee maaltijden bestaande uit groenten en eiwitten. Daarnaast heb ik hem de basisbeginselen over voeding geleerd. De kilo’s vlogen er af ik heb zoiets nog nooit gezien. Na drie maanden was hij 25 kilo kwijt.

6a6581c5e1cdc911b6c8bd493873e68f

Inmiddels zijn wij rustig begonnen met trainen. Elke vrijdag train ik hem. Gewoon buiten voor de studio. We begonnen met 15 minuten maar inmiddels trainen we al een vol uur. Wiraj is inmiddels 98 kilo en ik kan niet vaak genoeg zeggen dat ik zo trots op hem ben. Wiraj is pas 24 iets wat ik vanwege zijn prestaties als manager nooit had verwacht maar vanwege zijn overgewicht niet ook niet had gezien. Wiraj heeft 5 jaar het management van dj Blasterjaxx op zich genomen. Na twee jaar kwamen zij binnen op nummer 71 in de DJ mag top 100 een jaar later stegen zij naar nummer 13. Met de Blasterjaxx behaalde Wiraj vele muziek successen. Goud, platinum en later zelfs dubbel platinum. Sinds een jaar doet Wiraj het management van Dyna die deze week dubbel platinum haalde met zijn track Round en Round.

Inmiddels ziet hij er uit als een gezonde jongen van 24. Het maakt mij zo ongelofelijk gelukkig om dit soort geweldige dingen te kunnen doen voor anderen. Ik hoop dat jullie thuis een voorbeeld kunnen nemen aan Wiraj. Als iemand in 6 maanden 50 kilo kan kwijt raken kunnen jullie ook je doelen bereiken.

8a4b29b6ee0cb87d56adb2a648a35a33

Wil je ook een fit en gezond lichaam maar weet je niet zo goed hoe je moet beginnen? Word dan nu lid van een van onze online programma’s.  Je hebt al een programma vanaf 6 euro  per maand. Klik hier om lid te worden.