fbpx

NIEUWE MAAND, NIEUWE KANSEN OP EEN KILLERBODY!

/, MKBM Lifestyle/NIEUWE MAAND, NIEUWE KANSEN OP EEN KILLERBODY!
NIEUWE MAAND, NIEUWE KANSEN OP EEN KILLERBODY!

Project Description

Nog geen body van een beach babe of boy? Het is niet te laat! Zo krijg jij in de maand augustus in 5 stappen jouw summerbody.

Zo optimistisch als dat je in de maand mei was, zo ontevreden als dat je nu bent over je mislukte killerbody. Waarom? Want jij dacht in mei dat het nog helemaal goed zou komen met jouw killerbody. Inmiddels is het augustus en je constateert dat de poging tot een killerbody is mislukt. Om het gevoel van falen te vermijden, schuiven we het af op een x aantal factoren. Door die verhuizing, nieuwe baan of vakantie heb jij niet kunnen werken aan jouw killerbody, logisch right? Nee.
Om te voorkomen dat ik jou nu een slecht gevoel geef, help ik je veel liever om aan die killerbody te komen. Nu het nog kan!

Stap 1
Sport elke dag jouw vetjes eraf!
Ja je hoort het goed, elke dag. Met een lidmaatschap bij MKBM hoef je niet de deur uit om te sporten. Sporten wordt ineens niet meer zo tijdrovend als dat het was. Vanuit je vertrouwde omgeving ga jij werken aan een killerbody nu, nu, nu! Voor het beste resultaat raad ik je aan, beter gezegd, is een must, om na je training eiwittenshake te nemen. Eiwitten versnellen namelijk het proces oftewel je doet minder lang over het behalen van je fitnessdoel.

Stap 2
Verander je eetpatroon drastisch. Vanaf nu bestaat jouw ochtend uit groente, fruit, Casein Protein en de Slimming Powder. Het brood, beschuit etc. laat je links liggen. Groente zoals spinazie, komkommer, een handje blauwe bessen en een schep Casein Protein doe je in de blender. Casein Protein is ideaal om af te vallen. Het geeft je een verzadigd gevoel. Ook de Slimming Powder remt het hongergevoel maar stimuleert ook nog eens de vetverbranding!

Stap 3
Voeding is eenmaal onwijs belangrijk bij het behalen van je doel. Dus ook deze tip gaat over je voeding. Vermijd bijgerechten zoals; patat, rijst, pasta en couscous. Eet bijvoorbeeld alleen een stukje kip met groente of een salade met gerookte kip. Om te voorkomen dat je door je drastische aanpak op een avond de hele snoepkast leeg eet, kan je beter een beetje lief zijn voor jezelf. Bak bijvoorbeeld op de zaterdag lekkere proteïne pannenkoeken.

Stap 4
Het gros van de mensen raad het af, maar ik raad het aan. Koop een fantastische bikini, of zwembroek voor de heren, die je net wat te strak zit. Maak een foto van jezelf met de bikini of zwembroek (half) aan. Bekritiseer jezelf. Je bent nu supergoed onderweg met je voeding en supplementen. Dus als je dit nog twee weken aanhoudt dan..? Precies! Twee weken later maak je weer een foto, tadaaa!* Geloof mij, dit werkt zeer motiverend.

Stap 5
Water en bewegen. In de zomer drink je veel. Zorg dan dat je alleen water drinkt. Ter afwisseling kun je schijfjes komkommer in het waterflesje doen of een partje limoen. Probeer ook meer te bewegen. Hoe vaak wachten we op iets? Inderdaad, probeer elk moment goed te benutten door te bewegen. Pak de trap in plaats van de lift. Kuiten en buikspieren zijn daarbij spieren die je gemakkelijk even kunt ‘trainen’ wanneer je bijvoorbeeld op het groene stoplicht wacht.

Succes toekomstige killerbody!

*Ik ben enorm benieuwd naar jouw resultaten. Wil je je voor- en nafoto met mij delen?