fbpx

Ode aan het vrouwelijke lichaam

//Ode aan het vrouwelijke lichaam
Ode aan het vrouwelijke lichaam

Project Description

Dik, dun, groot, klein, het vrouwelijke lichaam is prachtig, dus hierbij een ode aan ons! We zijn gezegend met een lichaam dat in de meeste gevallen zelfs in staat is om een kind op de wereld te zetten. Hoe bijzonder is dat? Bovendien bestaat een vrouwenlichaam uit mooie vormen en een zachte huid. Genoeg reden om van je lichaam te houden en er bovenal goed voor te zorgen! Een ode aan het vrouwelijke lichaam doe je door:

#1 Skip rock ’n roll
Dat is wellicht wat overdreven.. maar daar bedoel ik mee te zeggen dat je dingen moet skippen waarvan je al bij voorbaat weet dat het ongezond is. Een glaasje wijn op zijn tijd, who cares. Maar zoals elke campagne luidt, drink alcohol echt met mate. Roken en drugs, je maakt je lichaam er niet beter op dus waarom niet gewoon schrappen? Met nachten doorhalen put je je lichaam uit. Dus ook weinig slaap is een no go!

#2 Smeren
Heb ik gelijk of heb ik gelijk als ik zeg dat we gek zijn op het insmeren van onze huid. Smeer je huid dan wel in met de crème die daadwerkelijk goed voor je is en de huid hydrateert. In sommige crèmes zit een wereld van verschil en word je misleidt door mooie marketingcampagnes. Kies voor een creme met een goede prijs/kwaliteit verhouding. Ben je al bekend met Fajah Skincare? Bekijk het hier. Zoals de naam zegt, met deze creme geef je de huid de verzorging die het nodig heeft zonder dat er parabenen en parfum aan toegevoegd zijn.

#3 Work that body
Dat je je lichaam moet zien als een heilige tempel, is je vast al duidelijk. Veel mensen zitten de hele dag door en bewegen dus maar minimaal, dat kan je lichaam niet waarderen. Zorg voor een goed balans hierin. Maak lange wandelingen als je liever de sportschool vermijdt. Bewegen kan heel vermakelijk zijn, trek op de zaterdagochtend baantjes in het buurtzwembad of maak een fietstocht, kortom wees goed for that body.

#4 Healthybody
Het zou me niets verbazen als healthy-talk je strot uitkomt. Respect voor je lichaam, is je lichaam waarderen oftewel dat doe je door healthy te zijn! Je kunt daarin in doorschieten, nee, dat is niet wat ik van je vraag. Maar opletten met wat je eet is bijvoorbeeld al een eerste stap in de goede richting! Zorg dat je gevarieerd eet en voldoende vitaminen binnenkrijgt. Dat doe je door o.a. groente en fruit te eten. Je kunt je gezonde voeding aanvullen met deze MKBM vitamines.

# Verwen jezelf
Een ode aan het vrouwelijke lichaam is ook jezelf verwennen. Waar moet je dan aan denken? Een heerlijke massage bijvoorbeeld of zen worden in de sauna. Een lekkere scrub of een masker, is ook een verwen-moment. Bovendien is de ultieme verwenning: een mooi, sexy lingeriesetje. Dat is pas een ode aan het vrouwelijke lichaam! Kijk hier voor Sapph by Faya lingerie.

Ik ben Anne Gozoglu en doe de marketing & content van MKBM. Ik ben een sport/health freak en schrijf dagelijks een blog over lifestyle, fitness en food. The body achieves what the mind believes!

Details

Categories: