fbpx

Om deze 4 redenen is een healthy life knap lastig

//Om deze 4 redenen is een healthy life knap lastig
Om deze 4 redenen is een healthy life knap lastig

Project Description

Elke dag word je belaagd met informatie, foto’s en blogs over een healthy life. De hele wereld lijkt aan de crackers te zitten en het ziet er bovendien zo gemakkelijk uit. Alsof dat gezonde, fitte leven piece of cake is. Aan ons dan ook om te zeggen: it can be pretty heavy. Jij met je healthy life: petje af! Dat mag ook wel eens gezegd worden toch? Want laten we eerlijk zijn, een gezonde levensstijl is best een klus. Laat staan om 24/7 gezond te leven. We zijn niet allemaal geboren healthy guru’s. Sterker nog, als ik om mij heen kijk, houdt niemand een gezonde levensstijl in der eeuwigheid vol. Ups-and-downs en lieve Killerbodies, dat mag! Zolang jij je beste beentje voor zet, verdien jij een schouderklop! Voor mij ben je een healthy-held en dit is waarom! 4 redenen wat een healthy life verdomd lastig maakt.

Reden 1
Een healthy life betekent discipline. Discipline betekent vaak dingen doen waar je doodeenvoudig geen zin in hebt. Wanneer je voor pampus ligt, ga je opstaan om te sporten. Of die cheesecake op een verjaardag keihard negeren. Het is een karaktereigenschap waar de een meer mee is gezegend dan de ander. Soms voelt het voor iemand als een eeuwige strijd om gezond te blijven eten. Je bent een held! Keep on going.

Reden 2
The know-how. Al dat geneuzel over een gezonde levensstijl lijkt wel een studie an sich. Je moet al zo veel. Daar komt nu nog eens bij dat je bijna genoodzaakt bent om naast je huidige baan, de fitness- en voedingsdeskundige uit te hangen. Are you crazy? Om een gezonde levensstijl je eigen te maken, moet je een oneindige leerstof induiken. Het scheelt dat wij hier bij My Killerbodymotivation bewust van zijn en jou zo veel mogelijk proberen aan te reiken.

Reden 3
Reden 3 is onlosmakelijk verbonden met reden 2: je voelt je een tikkende tijdbom, waar moet jij in vredesnaam die tijd vandaan halen? Bij de vraag wie er gezond wilt leven zal iedereen massaal ‘ja’ antwoorden. Maar in de praktijk blijft er een relatief minuscuul groepje over dat daadwerkelijk de tijd neemt om zijn horizon te verbreden op dit gebied. Naast het opdoen van kennis, gaat er ook bijzonder veel tijd verloren aan het aflezen van labels in de supermarkt.

Reden 4
Misschien herken je het nog van de schoolkantine. Hoe ongezonder, hoe goedkoper. Met een patatje hield jij meer zakgeld over dan met een broodje zalm. Jup, that’s life. Net als dat jij voordeliger uit bent met normale pasta dan met courgette pasta. Eindstad: je portemonnee trekken moet je sowieso. Maar voor dat gezonde leven, moet je net even wat meer betalen.

Download hier gratis voeding- en trainschema en doe mee met FIT WITH FAYA.
Wil jij op een vermakelijke en gemakkelijke manier je horizon verbreden op het gebied van fitness en voeding? Lees het Killerbody dieet of Killerbody 2 receptenboek.

Sweat now, shine later! X Anne

Details

Categories: