Proteïne benefits! Check hier de 5 voordelen

/, MKBM Food, MKBM Lifestyle/Proteïne benefits! Check hier de 5 voordelen
Proteïne benefits! Check hier de 5 voordelen

Project Description

Zoals je misschien wel weet zijn er diverse soorten eiwit-shakes. Laten we beginnen bij het begin, waar hebben we die eiwitten eigenlijk voor nodig? MKBM zet de belangrijkste 5 benefits van eiwit-shakes voor jou op een rij.

#1 benefit: happy muscles
Voldoende sporten is heel belangrijk, tijdens het sporten worden spieren afgebroken. Net zo belangrijk is vervolgens de na verzorging van je spieren. Die na verzorging start zodra jij je work-out hebt afgerond. Whey Complete blijft een populaire eiwit-shake omdat het zijn werk goed doet. Neem na je work-out een Whey Complete en je geeft je spieren de voeding die ze nodig hebben. Door de inname van voldoende eiwitten, wordt het spierherstel versneld. Met andere woorden: je bereikt sneller die summer body! PS: Whey Complete Cocos is nu in de sale.

#2 benefit: minder trek
Die eeuwige behoefte naar eten of iets lekkers is niet bepaald bevorderlijk voor een mooie shape. De oplossing: neem een caseïne shake! De aanwezige eiwitten in deze shake maken dat je voor heel wat uren een verzadigd gevoel hebt. Alle lekkernijen laat je (eindelijk) links liggen. Nog een fijne bijkomstigheid, de shakes zijn megalekker!

#3 benefit: voor iedereen
MKBM heeft met de proteïne shakes aan iedereen gedacht en dus ook aan jou. Of je nu wilt afvallen, aankomen of op gewicht wil blijven. MKBM heeft voor jou de juiste shake. Bovendien is er ook een heerlijke (ja, uitzonderlijk lekker) proteïne shake voor vegans!

#4 benefit: weet wat je binnenkrijgt
Jij of iemand in je omgeving heeft vast wel eens gedacht: “waarom mijn eiwitten uit een shake halen als het uit mijn voeding kan?” Daar zal ik je voor eens en altijd antwoord op geven. Wanneer je een avondmaaltijd maakt met zo veel mogelijk eiwitten dan zal je er (ongevraagd) ook vetten, koolhydraten en andere voedingsstoffen bij krijgen. Met een eiwitshake weet je exact wat je binnenkrijgt: eiwitten.

#5 benefit: very tasty
Zonet werd het al even aangegeven, we zijn dol op lekkere dingen. Helaas gaat lekker (zoet) eten vaak gepaard met ongezond. Deze ongezonde voeding kan weer extra vet op je buik veroorzaken waar je natuurlijk niet op staat wachten. Behalve dat een proteïne shake je honger wegneemt, is het ook heel smaakvol! Kortom, het is een perfect alternatief voor de chocolademelk of die bananenvlaai waar je naar smacht.

Ik ben Anne Gozoglu en doe de marketing & content van MKBM. Ik ben een sport/health freak en schrijf dagelijks een blog over lifestyle, fitness en food. The body achieves what the mind believes!