Reebok Cardio Ultra Schoen

//Reebok Cardio Ultra Schoen
Reebok Cardio Ultra Schoen

Project Description

Ik heb verschillende trainingen uitgevoerd met de Reebok Cardio Ultra Schoen: twee fitness trainingen en een training op een buiten parcours. Ik heb zelf best brede voeten in maat 38. De schoen oogt smal, dus ik was een beetje bang dat hij te strak zou zitten, maar de schoen past precies. Hij zat meteen goed want hij sluit goed aan met de vorm van je voet. Ik doe veel trainingen met losse gewichten, meestal train ik in parcours en combineer ik snelle high intentie oefeningen met kracht oefeningen. Balans is daarbij erg belangrijk. De schoen is stabiel en ondersteunt goed bij mijn lunches en squat oefeningen. Tijdens mijn interval cardio training heb ik een goeie grip.

reebok.schoen.1

Ik ben uitgeroepen tot de Robinson allertijden door de kijkers van Expeditie Robinson. Dat is natuurlijk heel leuk en nu heeft RTL bedacht dat het leuk is als ik tijdens het nieuwe seizoen de afvallers ga interviewen voor de wepesodes afleveringen. Deze starten elke week meteen na de tv-uitzending op internet. In deze afleveringen interview ik niet alleen de afvallers, maar ga ik ook een strijd met ze aan in een proef.

Heel leuk bedacht van RTL, alleen ik voel nu wel een kleine druk. Ik moet met 14 mannen en vrouwen een battle aangaan om mijn titel te verdedigen. Afgelopen week moest ik tegen een man, waarvan ik de naam helaas nog niet mag noemen. Ik vond het een mooi moment om de Reebok Cardio Ultra schoenen te testen. Ik kan wel vertellen dat ze ook met extreem weer en een hindernis parcours een aanrader zijn. Ze zijn officieel ontwikkeld voor de sport en fitness binnen in de sportschool, maar dat neemt niet weg dat ze ook geschikt zijn voor buiten.

Zelf vind ik het uiterlijk van de schoen niet zo mooi. Ik heb ze in drie kleuren en vind de zwarte het mooist. Ik ben wel van mening dat de juiste schoen tijdens het sporten belangrijker is als het uiterlijk.

De schoen vormt zich goed naar je voet. Je kunt je volledig focussen op je training. Ik heb er een korte HIT training mee gedaan. Ik sluit altijd mijn trainingen af met 6 keer 10 seconden op de loopband. Ik heb de schoenen hiervoor getest en ik kon me perfect afzetten. Zelf loop ik geen lage runs meer dus kan daar mijn oordeel niet over geven. De verkoopprijs van 110 euro is een juiste prijs kwaliteit verhouding als je het mij vraagt. Ze krijgen van mij een 8!

Wil je ook een fit en gezond lichaam maar weet je niet zo goed hoe je moet beginnen? Word dan nu lid van de online trainingen van MKBM. Elke maand komen er nieuwe trainingen online die je makkelijk kan volgen voor maar 6 euro per maand. klik hier om lid te worden

reebok.schoen.2

Details

Categories: