fbpx

TIPS OM FIT TE BLIJVEN OP VAKANTIE!

//TIPS OM FIT TE BLIJVEN OP VAKANTIE!
TIPS OM FIT TE BLIJVEN OP VAKANTIE!

Project Description

Code oranje wordt afgegeven en we zijn weer massaal een ticket naar de zon aan het boeken. Op naar een vermakelijk, exotisch oord. Heerlijk eten, witte stranden, zon en zee. Wat wil een mens nog meer?
Een killerbody! Hierbij enkele tips om ook op vakantie fit te blijven. Een paar weken rust kan overigens geen kwaad voor die spiermassa. Sterker nog, soms is het goed even de spieren voor een week te laten rusten.

Tip 1 Neem je supplementen mee
Om volledig te herstellen én omdat je lastig op vakantie alle voedingswaarden uit voeding kunt halen, zijn supplementen aan te raden. Maak je geen zorgen over de douane, supplementen kun je rustig binnen Europa meenemen. Althans de eiwitsupplementen. In sommige landen zijn bepaalde bestanddelen van bijvoorbeeld een pre-workout verboden. Om niet voor onaangename verrassingen te staan, check dit altijd even. Elk continent heeft zijn eigen regels als het gaat om verboden bestanddelen. MKBM heeft een fijne compacte eiwitpot om mee te nemen. Liever geen pot meenemen? Neem dan een ingrediëntenoverzicht mee met de factuur. Er zit geen limiet aan de hoeveelheid supplementen die je wilt meenemen maar mijn advies; doe niet meer dan nodig is.

Tip 2 Beweeg
Als jij langer dan een week op vakantie gaat, blijf dan sportief. Ik weet nog toen mijn vakantiehuis op een hoge heuvel stond: dagelijks had ik een geweldige oefening voor de billen en benen! Kijk om je heen wat jij kunt gebruiken om in beweging te blijven. Wees creatief en je kunt meer oefeningen doen dan je zou denken. Neem dit potje Slimming powder mee in je koffer, een glas Slimming powder vooraf aan je oefeningen doet wonderen! Vooral door te trainen onder de hete zon, boek je met Slimming powder betere prestaties. Op de plek van bestemming kunnen deze online trainvideo’s daar een handje bij helpen.

Tip 3 Met mate
De vakantieganger uithangen hoeft niet per definitie een ongezonde levensstijl te zijn. Je kunt ook van je vakantie genieten door meloen te eten in plaats van het lokale ijs. Je kunt in plaats van een glas Rosé ook een frisse limonade zonder suiker drinken. Verwen jezelf op vakantie met de juiste dingen. Even gek doen, mag altijd. Maar doe het met mate zodat je nadertijd niet op de blaren hoeft te zitten.

Relax and enjoy!

Nu in de webshop, de MKBM Xtra Strong Slimming Powder!