Project Description

Ik zit vandaag voor het eerst in 20 dagen weer aan mijn bureau. Het voelt heel raar alles draait nog en is wazig om mij heen. Ik heb gelukkig geen pijn meer in mijn nieren. Ik had duidelijk te veel hooi op mijn vork genomen. Wat een ontspannende vakantie moest worden veranderde opeens in een werkvakantie. Ik doe het mijzelf aan hoor! Altijd maar denken dat ik nog wel even door kan gaan. Ik moet maar eens een stapje terug doen. Toch ben ik blij dat ik twee geweldige shoots hebben gedaan op Curaçao die neemt niemand mij meer af.

In april komt mijn KILLERBODY handboek uit en daar komen de mooie foto’s in te staan die op Curaçao zijn gemaakt. Ik ben erg druk met het uitwerken van al mijn verhalen en dieetplannen voor het boek. Het wordt echt geweldig! Het boek bestaat uit: thuistrainingen, gymtrainingen, 2x een 12 weken dieetplan voor de mensen die gewoon wat kilo’s kwijt willen en een 12 weken dieetplan voor de fanatieke sporter. Daarnaast komt het boek vol te staan met makkelijke recepten en tips en informatie over bijvoorbeeld eiwitten, macro’s, cardio en hoe je weer in vorm komt na je zwangerschap.

Ik heb besloten dat ik na de release van mijn boek lekker met mijn kindjes en geweldige man naar Miami ga om eens goed uit te rusten. Wij hebben er helemaal zin in! Nu eerst even beter worden want helaas zie ik nog steeds alles draaien. Ik was zo blij dat ik een antibioticakuur kreeg. Eindelijk zou het over gaan. Wat ik niet wist, was dat je zo duizelig kon zijn van zo’n kuur. Het lijkt wel alsof ik aan de paddenstoelen ben ofzo, helemaal niet fijn. Trainen zit er dus even niet in. Ik baal ervan dat ik niet kan trainen maar ik kan het wel los laten. Ik ben ongeveer 4 kilo kwijt geraakt door deze toestand, maar dat komt wel weer goed als mijn eetlust weer terug is en ik weer lekker aan de gewichten kan hangen.

Voor nu ga ik lekker schrijven aan mijn boek en wens ik jullie een hele fijne avond.

Wil je ook een fit en gezond lichaam maar weet je niet zo goed hoe je moet beginnen? Word dan nu lid van een van onze online programma’s. klik hier om lid te worden.