fbpx

Verdriet

/Verdriet
Verdriet

Project Description

Het lijkt wel dat nu alles en iedereen weer bezig is met zichzelf mijn verdriet alleen maar erger wordt. Gister heb ik de box van Elfin uit mijn huis weggehaald, en moest toen zo hard huilen. Het was op de foto van Elfin na het laatste wat me in ons huis aan hem herinnerd.

Ik ben van het weekend samen met Shanti (mijn zus) naar de sauna geweest. We hebben goede gesprekken gehad. Ik merk dat ik er toch nog veel bezig mee ben, met had ik maar dit of had ik maar dat…

Shant is daar veel sterker in, ze zegt gewoon: “Faj daar kunnen we nu niks mee.” En ze heeft gelijk, maar toch had ik zo graag 5 minuten eerder op de locatie willen zijn. Dan had ik op hem in kunnen praten of Elfin misschien op kunnen vangen. Maar dat kan nu niet meer…Ik merk dat ik steeds moet huilen als iemand aan me vraagt hoe het met me gaat. Ook kan ik het woord gecondoleerd niet meer aanhoren. Ik merk dat ik veel sterker was vlak na dat het gebeurd was. Ik heb mijn zomer tour dan ook gewoon afgemaakt,nu raak ik al geïrriteerd als ik de weg even niet kan vinden. Op die momenten wil ik  zo wat mijn afspraak afzeggen i.p.v. even rustig zoeken naar de weg. Ik merk dat mijn agenda ook veel te vol staat… Ik train op het moment weer elke ochtend om 07.00 uur en ben om 09.00 uur alweer op kantoor of naar afspraken toe. Daarnaast werk ik in de weekenden ook nog tot s’nachts.

Het is echt allemaal geweldig wat ik aan het ontwikkelen ben, hier haal ik dan ook veel positieve energie uit! Alleen een dagje met een lege agenda zou toch ook wel eens lekker zijn!Toen ik afgelopen weekend in de sauna was, heb ik mijn telefoon niet aangeraakt, en dit ging best goed. Ik probeer nu vaak s’avonds niet meer op mijn computer of telefoon te zitten, en ik merk nu al dat ik beter slaap. De aankomend maanden staan voor mij in het teken van: train-eat-sleep-repeat! Ik ben extreem gefocust op het moment en hoop dat ik sterk blijf. Ik merkte namelijk dat na al die weken met suikers en drank, echt wat gezondheidskwaaltjes terug kwamen. Kwaaltjes waar ik al zeker twee jaar geen last meer van had gehad. Dames geloof me, als je stopt met suikers zal je zien dat je er niet alleen beter uit gaat zien, maar je ook veel beter gaat voelen! Ik voel me over het algemeen goed maar sommige dagen heb ik het gewoon ook heel even heel moeilijk, maar dat mag. Ik mis mijn kleine lieve vriend gewoon heel erg!