fbpx

VIJF BEKENDE FITNESS STRUGGLES OP EEN RIJ

//VIJF BEKENDE FITNESS STRUGGLES OP EEN RIJ
VIJF BEKENDE FITNESS STRUGGLES OP EEN RIJ

Project Description

Sport jij regelmatig? Dan ongetwijfeld zijn deze vijf ware fitness struggles volkomen herkenbaar voor jou.

Struggle 1: alsof je een week niet gegeten hebt
Door fanatiek te sporten, heb je meer trek (lees: je bent uitgehongerd). Je kan de hele dag blijven bikken maar dat is niet de bedoeling van jouw #fitlife. Begin je al vroeg in de ochtend aan een maaltijd, dan kan ik je op een blaadje geven dat jij vrijwel de rest van de dag knorrend doorbrengt. Wat kun je ermee doen? Het blijft uiteraard een struggle.. kleine maaltijden inplannen helpt. Overigens een shake die je honger wegneemt is ook goede optie. Bijvoorbeeld Casein Pure, dit is een shake die je honger stilt. Als ik deze shake drink, denk ik niet meer aan eten. Hoe handig!

Struggle 2: eindeloos shoppen
Niets is zo onstabiel als het gewicht van een fitchick of fitguy. Wil je afvallen of aankomen? Je gewicht schommelt voortdurend. En om een beetje leuk voor de dag te komen met jouw nieuwe shape, wil je shoppen. Mijn tip voor de sportfanaten: draag veelal sportkleding, why not? Probleem opgelost.

Struggle 3: no money, no funny
Laten we eerlijk zijn, om écht die serieuze atleet te worden ben je al snel een x bedrag kwijt aan: lidmaatschap van de sportschool, supplementen, schema’s, food en niet te vergeten je denderende sportoutfit. Ook veel gezonde voeding kan je voelen in de portemonnee. Yep, een patatje is meestal voordeliger dan een gevulde smoothie. Oneerlijk maar waar.

Struggle 4: onbegrip vanuit je vriendenclub
We kennen het allemaal. Mensen die daadwerkelijk niet snappen waarom jij je hart en ziel geeft aan de fitness. Daar komt nog eens bij dat ze graag deze mening (keer op keer) willen verkondigen. De ‘zou-jij-ook-eens-moeten-doen’ ligt op het puntje van je tong. Als je het mij vraagt: zij balen dat zij minder sportief zijn als jij en uiten dit op een manier waardoor zij zich net iets beter voelen over hun levensstijl. Mijn advies: help ze een handje, zet de eerste stap en geef een sportief cadeau op de verjaardag.

Struggle 5: wandelende koelkast
Ja zo voelt dat. Jij bent die killerbody die zijn/haar voeding meeneemt naar de vrijdagmiddagborrel. Jouw keukenkastje gaat niet meer dicht door de grote hoeveelheid aan plastic bakjes. En dat per ongeluk de deksel er afvliegt en je eten op de bodem van je (meest favoriete) tas ligt is helaas ook geen ver van je bed show.

Heb je last van te weinig energie? Probeer dan nu de Slimming PowderOf heb je juist behoefte aan extra energie? Dan is de Xtra Strong Slimming Powder iets voor jou!

Details

Categories: