Waarom is het zo ingewikkeld?

/Waarom is het zo ingewikkeld?
Waarom is het zo ingewikkeld?

Project Description

Calorieën, vreetbuien, afvallen en weer aankomen. Sterk zijn terwijl je het liefst gewoon lekker geniet van chocolade. Putjes als je even een paar weken gestopt bent met cuppen en dan al die foto shoots vanwege mijn nieuwe boek, die allemaal de verwachting hebben dat ik 24 uur per dag, 7 dagen per week, 4 weken per maand en 12 maanden per jaar strak, sterk, sportief en op dieet ben.

DAT IS DUS NIET WAAR

Ik trek het soms ook niet meer en ik ben niet altijd strak. Ik weet wel heel goed hoe ik mijzelf weer strak krijg. Maar heb ik daar wel zin in een heel jaar lang elke dag opnieuw?

Ik ben al maanden aan het haasten van de ene job in de andere, de ene klus in de andere en het ene interview in het andere en dan nog even het huishouden en de kids die er tussen door fietsen. Ik zou voor 2017 wensen dat het andersom was. Ik wil zo graag een beetje rust mijn leven.

Hoe creëer je rust in een druk leven? Heel veel vrouwen zijn moeder en hebben een carrière, het kan toch niet zo zijn dat al die vrouwen een gehaast leven hebben zo als ik de laatste tijd? Hoe kan je er elke dag fabulous bijlopen, heerlijk koken, een opruimt huis hebben en de sokken van je kind nog strijken en dan ook nog zorgen dat alle rekeningen op tijd worden betaald.

Ik heb me de laatste tijd verdiept in mijzelf en ben er achter dat ik op de vlucht ben. Ik ben op de vlucht voor mijn pijn. Pijn uit mijn jeugd en pijn van nu. Ik wil niet voelen dus ik vlucht in mijn werk. Ik wil niet elke dag huilen maar soms als ik echt te weinig heb geslapen kan ik in huilen uitbarsten als een vreemde mij vraagt hoe het gaat. Ik ben moe, moe van het weg rennen. Het heeft ook zijn positieve kanten, ik ben zakelijke erg gegroeid de afgelopen maanden maar ik merk dat ik het nu toch anders wil doen.

Ik heb onlangs een droomhuis gekocht, de realisering van dit project is best zwaar zo in mijn eentje maar als ik aan het resultaat denk wat het me uiteindelijk zal opleveren wordt ik daar erg gelukkig van. RUST, vanaf februari sport ik aan huis heb ik mijn kantoor en studio aan huis en zal Shai 2 km van huis op school zitten en dus niet meer naar de na schoolse opvang hoeven. Zie je wel dat het kan. Als je het maar heel graag wilt en het op schrijft, kan je alles bereiken in je leven wat je wilt. Een slank lichaam is pas het begin. Je kan veel grotere doelen behalen met visualisatie en voor mij is dit grotere doel nu RUST.

Is jouw doel om in 2017 echt eens die leefstijl verandering aan te gaan en droom je al jaren van een killerbody? Geef je jezelf een MKBM maatprogramma cadeau, je hebt het verdient!