fbpx

Waarom we fitboys en fitgirls sexy vinden

//Waarom we fitboys en fitgirls sexy vinden
Waarom we fitboys en fitgirls sexy vinden

Project Description

Behalve dat fitboys en fitgirls er mega sexy bijlopen met dat afgetrainde lichaam, is er veel meer om verliefd op te worden. Om deze redenen vallen wij als een blok voor de deze fit-mensen.

#1 Als je je lichaam goed verzorgt, denk hierbij aan sporten en gezonde voeding, dan zegt dat iets over iemands zelfbeeld. Vaak zitten deze mensen lekker in hun vel en dit stralen fitboys en fitgirls van alle kanten uit. Bovendien stralen ze een bepaalde zelfverzekerdheid uit en eerlijk is eerlijk, dat vinden we bijzonder sexy.

#2 We weten inmiddels dat een mooie body niet zomaar komt aanvliegen. Helaas. Een killerbody gaat gepaard met veel bloed, zweet en tranen. Dus bij het zien van een fitboy of girl, zie je niet alleen een strak lichaam. Nee, je ziet discipline, uithoudings- en doorzettingsvermogen. We love it!

#3 Bij het kiezen van de juiste partner, zoek je vaak naar iets waar jij in tekort schiet. Hoe handig als schoonmaken iemands hobby is, als jij een grote rommelkont bent? Ditzelfde geldt voor een fitboy of girl in je leven. Doordat zij zo gedreven zijn, kun je je daaraan optrekken met als gevolg: een killerbody for life. Je sportieve lover kan je adviezen geven over welke supplementen je het beste kunt gebruiken. Grote kans dat hij of zij ze al in huis heeft! Zo niet, dan kun je ze altijd nog hier bestellen.

Ik ben Anne Gozoglu en doe de marketing & content van MKBM. Ik ben een sport/health freak en schrijf dagelijks een blog over lifestyle, fitness en food. The body achieves what the mind believes!

Details

Categories: