fbpx

WEL OF GEEN KANTOORBAAN, ZO WERK JE AAN EEN KILLERBODY!

//WEL OF GEEN KANTOORBAAN, ZO WERK JE AAN EEN KILLERBODY!
WEL OF GEEN KANTOORBAAN, ZO WERK JE AAN EEN KILLERBODY!

Project Description

Een kantoorbaan is misschien wel het meest voorkomende excuus waarom de kilo’s er aanvliegen. Werk jij als marketingmedewerker of als groepsinstructeur, dat zorgt voor een wezenlijk verschil in hoeveel jij op een dag beweegt. The wake-up call: jij hebt je dagelijkse beweging enigszins zelf in de hand. Na het opvolgen van deze tips mag jij niet meer klagen. Killerbody, here you come!

#1. Als iemand je tijdens je kantoorbaan koffie aanbiedt, bedank je daar vriendelijk voor. Grijp elke kans tot een beetje beweging met beide handen aan. Desnoods word jij de aangewezen persoon om koffie rond te brengen, top! Weer wat calorieën verbrand.

#2. Nederland is een land waar je toch even snel de auto pakt. Aankomen op de plek van bestemming met uitgelopen make-up en ‘Cruella de Vil’ kapsel is niet erg representatief op je kantoorbaan en dat voorkom je door veilig in de auto of in het OV te stappen. Toch adviseer ik je om ter voet of fietsend te gaan. Als je dat stukje cardio bij elkaar optelt, heb je heel wat Marsen verbrand. Reinigingsdoekjes en een borstel in de tas dan maar?

#3. Wanneer je gaat lunchen, doe dit niet op je werkplek voor de computer. Nee, ga rustig je lunch klaarmaken en probeer te wandelen. Je houdt niet alleen je conditie op peil, een frisse neus halen is ook goed om je hoofd wat leger te maken, des te frisser je weer van start kunt gaan.

#4. Hoe fijn als je tijdens de file, je treinreis óf achter je bureau vetverbranding kunt stimuleren? Ik hoor je denken, dat is toch niet mogelijk? Neem elke dag MKBM Slimming powder, dat is een 100% natuurlijk product dat de vetverbranding stimuleert. Bovendien remt het je hongergevoel. Het verricht geen wonderen, maar het doet wel zijn werk! Hoe handig met een kantoorbaan.. Wil je wat sterkers? Neem dan de MKBM Slimming powder Xtra Strong.

#5. Neem jij de trein om naar school of om op je werkplek te komen? Vermijd roltrappen/liften en neem de trap! En niet valsspelen; zowel op de heen- als terugweg.

#6. Het vorige punt geldt ook voor de desbetreffende verdieping waar je wordt verwacht. Werk jij op de 6e verdieping? De ultieme kans om dat croissantje te verbranden!

Met deze tips kun je je mentaal voorbereiden op aankomende week.
PS vergeet niet dat voeding nog belangrijker is dan een gezonde portie beweging. Lees het Killerbody dieet boek om hierin de perfecte balans te vinden.

Succes alvast!