fbpx

WELKOM IN DE WERELD VAN CELLULITE

/, MKBM Lifestyle/WELKOM IN DE WERELD VAN CELLULITE
WELKOM IN DE WERELD VAN CELLULITE

Project Description

Je hebt last van putjes, een sinaasappelhuid of maanlandschap. Ja wel, dat zijn zo’n beetje alle benamingen voor de o zo bekende en gevreesde cellulite. Welkom in de wereld van cellulite. Youre not the only one! En ik kan het weten. Dat mijn Cellulite Cups bijna een onmisbaar item zijn geworden in het huishouden van een vrouw, komt niet door heftig campagne te voeren. Nee, het komt doordat 86% van de vrouwen last heeft van cellulite! En om cellulite tegen te gaan bieden wij MKBM Cellulite Cups aan. Cuppen is aan het begin even pijnlijk, maar wie mooi wil zijn…? Precies!

Veel van ons schamen zich voor de cellulite terwijl wat ik probeer duidelijk te maken: je bent niet de enige. Je moet je niet schamen. Maakt cellulite je onzeker en unhappy? Dan raad ik aan er wat aan te gaan doen. Zoals ik ook heb gedaan (en nog steeds doe!).

Oorzaken
Je vraagt je vast af, waar komt toch die irritante cellulite vandaan? De wereld van cellulite kan bestaan uit een ongezonde levensstijl, te veel suikers, koffie, alcohol en te weinig beweging zijn onder andere de boosdoeners. Cellulite is kortweg verkleefd bindweefsel en vetophopingen. Wil jij de juiste voeding/levensstijl om de cellulite te bestrijden? Hanteer deze cellulite guide!

Wat doen de cups precies?
De MKBM Cellulite cups helpen je met een slechte doorbloeding, verklevingen van het bindweefsel en egaliseren weer de vetophopingen. Zoals je van mij weet, ik cup regelmatig. Althans mijn vriend bij mij. De behandeling is niet geheel pijnloos maar met het resultaat wat ik ervoor terugkrijg is het het dubbel en dwars waard. Hoe vaker je het doet, hoe minder pijnlijk het wordt.

Wil je weten hoe dat cuppen in zijn werk gaat?
De Cellulite Guide zit bij de Cellulite Cups en is een ‘no-nonsense’ guide die jou helpt met het verminderen van cellulite. In sommige gevallen, een cellulite vrij bestaan! Het bevat een anti-cellulite dieet van 8 weken inclusief 11 recepten en boodschappenlijstjes. Daarnaast bevat de guide een 8-weken trainingsprogramma voor thuis en in de sportschool.

Good bye cellulite.
Liefs!

PS:
Pas wel even op bij o.a
Hoge koorts
Hartklachten
Hartritmestoornissen
Kwaadaardige tumoren