fbpx

Wist je dit al? – Appelciderazijn

/, MKBM Food, MKBM Lifestyle/Wist je dit al? – Appelciderazijn
Wist je dit al? – Appelciderazijn

Project Description

Appelciderazijn

Een appeltje voor de dorst is iets wat wij kennen als lekker en gezond. Heb jij daarentegen al eens appelciderazijn gedronken? Deze variant wordt alleen niet als lekker ervaren door de hoge zuurgraad. Vandaar dat je het ook altijd met voldoende water moet mengen voor je het consumeert. Er zijn echter meerdere benamingen voor deze substantie, dus misschien heb je het toch al eens gedronken of gegeten. Zo kan je het ook tegenkomen als appelazijn of appelcider, maar laat dit je niet verwarren het is namelijk gewoon hetzelfde. Het is geen wondermiddel die je in één klap ‘Miss. Healthy’ maakt. Appelciderazijn brengt echter wel meerdere positieve effecten met zich mee. Het gemakkelijke van appelciderazijn is het feit dat je deze niet alleen binnen kan krijgen door het te drinken met water, maar ook kan gebruiken in een dressing of marinade!

Gunstige effecten

Eén van de gunstige effecten van appelciderazijn is dat het je metabolisme verhoogt. Hierdoor neemt je lichaam minder vetten op en zorgt het ervoor dat je minder snel honger krijgt. Appelciderazijn bevat namelijk een vezel genaamd pectine, deze zet zich uit in je lichaam waardoor je dus minder snel honger ervaart. Naast dit vezel bevat appelciderazijn een grote hoeveelheid vitaminen en mineralen. De voornaamste voordelen die appelciderazijn met zich mee brengt zijn de volgende:

  • Vermindering van hongergevoel
  • Extra energie door de hoge zuurgraad
  • Reguleert de bloeddruk
  • Stimulering van de vetverbranding
  • Goed voor de darmflora

Al deze voordelen kunnen jou helpen bij het afvallen. Verwacht echter niet dat je direct veel afvalt, het is een proces dat wat langer kan duren en werkt bij iedereen weer anders. Bouw het innemen van appelciderazijn altijd rustig op en meng het altijd met genoeg water. Aangeraden wordt om uiteindelijk maximaal twee theelepels te gebruiken per glas van 200ml water. Drink het vanwege de hoge zuurgraad nooit in pure vorm om je tanden, keel en maag te beschermen. Stel het poetsen van je tanden altijd uit nadat je appelciderazijn hebt gedronken. Wacht minimaal 30 minuten met tandenpoetsen anders kan je de beschermlaag van je tanden aantasten.

Twin Slim #1 & Twin Slim #2

Lijkt appelazijn je niet lekker? Iets dat ook goed helpt met het stimuleren van de vetverbranding en de eetlust en het hongergevoel remt is Twin Slim #1 en Twin Slim #2. Het zijn twee voedingsssupplementen die elkaar versterken om het afvallen te ondersteunen. De supplementen zijn 100% natuurlijk dus ook geschikt voor vegans.

Voor meer informatie en om het product aan te schaffen kan je terecht op onze website. Klik hier.