Wondermiddelen bestaan niet, Twin Slim wel!

/, MKBM Food/Wondermiddelen bestaan niet, Twin Slim wel!
Wondermiddelen bestaan niet, Twin Slim wel!

Project Description

Vet verliezen (afvallen) is een hot item. Sporten en op je voeding letten zijn verreweg de twee belangrijkste factoren die hier invloed op hebben. Toch is het niet verbazingwekkend dat de commerciële supplementenmarkt ook hier zijn graantje wil meepikken.
Achter de MKBM supplementen zit een filosofie. Bewust werken wij samen met Berry de Mey Nutrition. Een A-merk supplementen dat bekend staat om kwaliteit en producten die vanuit de wetenschap worden onderbouwd.
Als antwoord op de vraag een supplement te ontwikkelen dat helpt bij het proces om vet te verliezen ben ik trots de kit Twin Slim aan te bieden.

Een kit die bestaat uit twee verschillende supplementen, Twin Slim #1 en Twin Slim #2. Ik ga je nu echt niet vertellen dat dit product je overtollige vet, laat wegsmelten als sneeuw voor de zon. Dat soort onzin verhaaltjes zijn er al genoeg. Overigens best verontrustend omdat veel van de producten op de markt niet alleen niet doen wat erover beweert wordt, maar soms zelfs gevaarlijk zijn.
Wat ik je wel kan vertellen is dat wij Twin Slim hebben samengesteld met ingrediënten die in wetenschappelijke onderzoeken hebben aangetoond dat ze een bijdrage leveren bij het vetverbrandingsproces of anderzijds een positieve bijdrage leveren om dit doel te bereiken. Deze stoffen zijn verdeeld over twee verschillende supplementen zodat ze desgewenst door de gebruiker op een ander tijdstip genomen kunnen worden.

Twin Slim #1
Als je wilt afvallen en vet wilt verliezen moet je natuurlijk beginnen met niet te veel te eten. Een interessante manier om ervoor te zorgen dat je niet te veel eet is je gevoel van verzadiging te vergroten. In India namen jagers vroeger al bladeren van de plant Caralluma Fimbriata mee om op te kauwen wanneer zij de jungle in gingen om te jagen. Hun honger nam af en op een of ander manier zorgde de bladeren voor energie. De verminderde eetlust is ook bevestigd in proeven bij de mens.
Bron: http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/17097761

Een ander interessant ingrediënt is Irvingia gabonensis. Door 300 mg Irvingia gabonensis-extract per dag te nemen, werd aangetoond dat zwaarlijvige mensen 4 kg per maand verloren (Lipids Health Dis. 2009 2 maart; 8: 7). Dit is een extreme hoeveelheid, maar volgens menselijke testen met minder drastische resultaten, is Irvingia gabonensis nog steeds een effectief middel om af te vallen.

Twin Slim #2
Er zijn maar enkele ingrediënten die de oxidatie van energie (vet) stimuleren. Het meest opvallend in dit verband zijn cafeïne en catechinen (die bijvoorbeeld te vinden zijn in groene thee) (ref Jeukendrup). Deze ingrediënten hebben in studies aangetoond dat ze deze zogenaamde vet verbrandende eigenschappen hebben. In een gepubliceerd onderzoek werd gekeken naar de effecten van cafeïne en catechines op het energieverbruik en de vetoxidatie. In dit artikel hebben de auteurs gegevens uit verschillende onderzoeken samengevoegd. Ze meldden dat een mengsel van cafeïne en catechines het dagelijkse energieverbruik en de vetoxidatie zal stimuleren (ref Hursel).
Andere stoffen in Twin Slim #2 hebben een ondersteunende werking. Zoals gember. Gember heeft niet alleen een maagversterkende en spijsvertering bevorderende werking, maar kan bij dagelijks gebruik ook de opname van voedingsstoffen aan¬zienlijk verhogen. Gember-extract verhoogt de biologische beschikbaar¬heid van vitamines en mineralen. Door het opwekkende effect van Twin Slim #2 is het een apart supplement zodat je zelf kan bepalen wanneer je het neemt.

Wil je eenvoudig afvallen en niet meer kampen met dat hongergevoel? Bestel hier Twin Slim.

Bronnen:
J Nutr Metab. 2010;2010:285301.
Appetite. 2007 May;48(3):338-44.
West Afr J Med. 1990 Apr-Jun;9(2):108-15.
Lipids Health Dis. 2009 Mar 2;8:7

Details