fbpx

Yesss we zijn live

//Yesss we zijn live
Yesss we zijn live

Project Description

Het is eindelijk zo ver MyKillerbodyMotivation is live. Wie had dit twee jaar geleden ooit gedacht? De Faya van toen dronk elke dag wijn, at taart als of het de laatste taart op de wereld was en trainde wanneer ze daar weer eens zin in had. Ik voelde mij in de winter wel gelukkig, maar als de eerste zonnestralen om de hoek kwamen kijken begon de stress. Snel googlen of er al een nieuwe methode tegen cellulitis is. Zal ik gewoon wat vet laten weg zuigen of misschien toch weer aan die ongezonde HCG kuur? Alle diëten en kuurtjes heb ik wel uitgeprobeerd. Helaas bleven deze resultaten nooit. Ik werd uiteindelijk altijd een paar kilo zwaarder.

Mijn instagram account: MyKillerbodyMotivation is begonnen om mezelf te motiveren. Als ik voor foto’s plaats, verwachten mijn volgers ook de na foto’s. Zo moet ik wel door gaan was de insteek. Helaas ging het niet zo makkelijk. Het is erg moeilijk om je slechte gewoontes ineens over boord te gooien. Je hebt deze gewoontes al je hele leven en ik was me niet bewust van mijn valkuilen. Ik had ook eigenlijk niet zo’n goed idee over wat nu wel de juiste voeding is en wat niet. Ik at bijvoorbeeld heel veel soja producten. Soja stimuleert de aanmaak van het hormoon oestrogeen. Dit hormoon veroorzaakt onder anderen cellulitis, been en billen vet. Ik heb de afgelopen jaren veel personal trainers gehad en daar heb ik wel heel veel van geleerd. Aangezien je voeding 80% aandeel heeft in je resultaat besloot ik de oplossing te zoeken bij mijn voeding.

“Hannah?” “Ja?” “Wil jij alsjeblieft mijn eten maken?” En zo begon een jaar geleden mijn proces. Hannah maakte voor mij drie maaltijden per dag plus twee snacks. Ik haalde trouw elke drie dagen mijn bakjes op. Er waren momenten dat ik de proteïne pannenkoeken voor drie ochtenden al op had voor dat ik bij haar de straat uit reed, maar ik had een duidelijk afspraak met mezelf gemaakt. Ik zou niet meer eten dan wat Hannah voor mij had gemaakt.

Die aankomende twee maanden zou ik zo veel leren over voeding. Ik dacht voorheen altijd: een dadel extra, 20 gram extra havermout of nog een banaan in de avond kan toch wel? Nee. Zelfs gezonde calorieën zijn calorieën. Wat jij niet verbrand gaat opslaan als vet. Eet dus nooit boven je calorie behoefte. Hier kan je deze behoefte berekenen.

Je moet niet verwachten dat je meteen het exacte aantal calorieën weet, maar het geeft je wel een richting. Houd deze richtlijn een poosje vol. Merk je dat het geen effect heeft, zak je 50 calorieën en zo door en zo door.

Ik ben heel trots dan Hannah één van de vaste bloggers is geworden van MKBM. Welkom lieve Hannah. Naast Hannah heb ik gevraagd of mijn lieve vriend Gijs (DJ Johnny 500) een vaste blog wilt schrijven. Gijs is voor mij een geweldige motivatie en het bewijs dat je 30 keer per maand s’ nachts kan draaien en er toch nog fit uit kan zien. Gijs zal wekelijks schrijven over zijn leven als DJ in combinatie met de gym. Welkom lieve Gijs. Daarnaast zal ik natuurlijk zelf een wekelijkse blog schrijven en nodig ik iedere week een gast blogger uit. Naast alle blogs kan je van alles vinden over voeding, macro’s en post ik elke week nieuwe gezonde recepten. Ik krijg heel veel aanvragen over wat ik eet. Ik antwoord daar niet op omdat mijn eetschema niet werkt voor iemand anders. Maak je eigen eetschema. Als je naar recepten gaat, kan je wel mijn recepten vinden. Kijk of deze in je macro’s passen. Als je een stapje verder wilt gaan, kan je voor €5,95 per maand lid worden van mijn online traingen. Ik leg je stap voor stap uit hoe je kan trainen. Het begint heel makkelijk. Elke maand komt er een nieuwe fase online. Naast de vaste fases komen er ook extra filmpjes online met buiten trainingen en trainingen van andere inspirerende personen. We gaan elke maand een tandje hoger. Ik hoop dat ik jullie op weg kan helpen naar de betere versie van jezelf. Op naar jouw killerbody!

Succes!

Details

Categories: