Blijven trainen: billen en zelfliefde

Ik zal mijzelf even voorstellen. Ik ben Shanti Schiks het zusje van Fay. Voor Mykillerbodymotivation schrijf ik blogs met als hoofd topic zelfliefde.

Van je billen houden

Zo rond de kerst, mis ik mijn kleine zoontje Elf altijd best wel, hij was zo’n heerlijke kleine man. Ik weet nog goed dat, toen ik wegging uit de relatie met mijn ex, mijn zus zo lief was om Elfin en mij even in huis te nemen. Met een warm hart werden Elfin en ik ontvangen, zo bedreven en actief als Faya is, had ze ook al meteen een box gekocht voor de kleine man.

In de aantal weken dat wij bij Faya woonden, kan ik mij herinneren dat Elfin op een dag boven op haar bed zat en Fay even voorbij kwam vliegen, zo bewogen als ze is. Ze had een hele mooie outfit aan want ze was nieuwe kleding aan het passen, en in deze kwamen haar billen prachtig uit. Elfin staarde naar haar billen en volgde waar die heen gingen terwijl Fay de andere kant op liep, hij kon nog maar net zitten en viel hierdoor om. Hij kon zijn ogen er niet vanaf houden! Dit soort heerlijke herinneringen maken dat ik nog altijd de liefde voel die hij is.

Elfin leerde mij de grootste les dat liefde niet kapot te krijgen is. Als ik aan hem denk, voel ik nog steeds vlinders.

Zelfacceptatie

Omdat wij allemaal momenteel in een uitdagende tijd leven wil ik jullie een hart onder de riem steken. Wat er ook gebeurt, waar je ook staat en wat je ook meemaakt; weet dat het ok is en dat jij ok bent. Je hoeft niet altijd te stralen, lekker te gaan en stevig als een super human rechtop te staan. Pak je rust, leer jezelf een compliment te geven en aarzel niet om soms even gas terug te nemen. Als mens hoef je niet altijd te stralen, je bent geen zon. De essentie van zelfliefde is dan ook acceptatie. Acceptatie van hoe ik mij voel helpt mij altijd weer op de been als ik het moeilijk heb. Eerst accepteren en voelen, soms ook voelen van frustratie, pijn en verdriet en dan kiezen voor nieuwe stappen. Daarna kiezen voor ‘positief’.

Lief zijn voor jezelf!

Om dan nu weer even terug te komen op de het billenverhaal, ik kan mij in alle bochten wringen, duwen en accepteren maar het soort billen als van mijn zus gaat het nooit worden voor mij. Althans, niet op een natuurlijke manier. Ik heb een andere bouw. Ik ben overigens echt tevreden met mijzelf, al zie ik ook dat aan mijzelf werken altijd effectief uitwerkt op alle gebieden. In beweging blijven is essentieel om te groeien als mens, is een essentieel onderdeel van zelfliefde.

Billen opspuiten

Nu mogen we af en toe toch best een beetje onze kleinere kanten wat mooier maken vind ik. En niet alleen voor mijn billen is de billenbroek van Faya voor het groter maken van billen echt een uitvinding.

Mijn kleine billen zijn ineens wat groter zonder ingreep maar door een broek! Wonderbaarlijk toch?

Een geheim tussendoor: als meisje van dertien droeg ik een tijdje push up bh’s omdat mijn vriendinnen wel al borsten hadden. Op een gegeven moment droeg ik deze 24/7 omdat ik zelf nog geen borsten had. Ik kon toch moeilijk ineens van een kleine cup a weer terug naar plat? Daarom ga ik dus niet beginnen met een broek met vulling, straks kom ik daar dan nooit meer vanaf…
Nee, billen opspuiten zie ik niet zitten. Dat ik high lights in mijn haar heb is voor mij al heel wat zeg maar.

Billenbroek

De billenbroek vind ik te gek omdat hij op een natuurlijke manier de billen iets voller doet lijken, zonder dat het een extreem verschil is. Ik vind naar de sportschool gaan ineens leuk, vooral als ik kan flirten met mannen in mijn dikkere billen, nee hoor grapje! Even geen man voorlopig. Daar over meer in een volgende blog…

Wil jij ook een billenbroek bestellen? Dat kan hier!

 Gastblogger Shanti Schiks schreef onder andere een boek over zelfliefde. Voor meer informatie bezoek haar website.