Mijn Aura -Soma ervaring

In deze blog leg ik uit wat Aura-Soma is en hoe het werkt. Onlangs heb ik een prachtige sessie mogen meemaken bij Sabine en Michiel van Innervar, en ik wil graag mijn ervaring met jullie delen.

Aura-Soma therapie is een holistische benadering die kleur en licht gebruikt om het welzijn en de balans van een persoon te bevorderen. Het maakt gebruik van principes van kleurentherapie, aromatherapie, en energetische healing. Het Aura-Soma kleurensysteem bestaat uit kleurrijke flessen gevuld met oliën, water en kleurpigmenten, elk met een specifieke betekenis.

Tijdens de sessie kreeg ik de kans om intuïtief twee Aura-Soma kleurflessen te kiezen. De eerste kleur die ik koos, werd gezien als mijn zielenfles. Ik was direct aangetrokken tot de koraal kleur, die stond voor een aards engel en het thema ‘Interdependentie/To go beyond separation’.

Sabine, de Aura-Soma therapeut, gaf me een gedetailleerde uitleg over de betekenis en thema’s van de gekozen kleuren. Ze analyseerde de kleuren en bood inzichten in hoe ze verband hielden met mijn huidige situatie, emotionele toestand en energiepatronen.

Sabine begeleidde me tijdens de sessie en hielp me dieper inzicht te krijgen in mezelf, mijn blokkades te identificeren en mogelijke wegen naar heling en groei te verkennen.  Ze deelde ook suggesties voor oefeningen, affirmaties en praktische stappen die ik kon nemen om verder te gaan op mijn helende pad.

Ik had nog nooit eerder van Aura-Soma gehoord, maar tijdens de sessie was er direct herkenning en soms was het ook behoorlijk confronterend. Het hielp me bewust te worden van blinde vlekken die ik had. Het was een mind-blowing ervaring, waarbij ik zoveel informatie kreeg dat ik ervoor koos om de sessie op te nemen, zodat ik het later kon terugluisteren en meer kon oppikken. Ik vond het werkelijk prachtig en ik ben van plan om het in de toekomst zeker opnieuw te doen.

Aura-Soma therapie biedt een buitengewone reis naar innerlijke balans en welzijn. Het is een ervaring die je dieper in jezelf laat duiken en je kan helpen om persoonlijke groei en heling te bevorderen. Als je de kans krijgt om een Aura-Soma sessie te ervaren, raad ik het zeker aan. Het kan een transformerende reis zijn naar zelfontdekking en welzijn.