Mykillerbodymotivation veranderd naar : I am

Ik ben 42 jaar oud en ik voel steeds beter wat mijn doel hier op aarde is. Ik krijg een steeds beter gevoel bij wat ik niet wil doen en waar mijn ware roeping ligt. Zo ontdekte ik dat ik in de kledingproductie belandde omdat het min of meer toevallig op mijn pad kwam, niet omdat het me gelukkig maakte of ik er bewust voor gekozen had. Succes draait niet om rijk worden, maar vooral om doen waar je gelukkig maakt. Vaak leidt het najagen van dat geluk ook tot het verdienen van geld aangezien je met passie bezig bent.

ZAKELIJKE UITDAGINGEN

Ik heb een wat moeilijkere tijd zakelijk doorgemaakt en het was hoog tijd om de balans op te maken. Wat slurpt mijn energie op en wat geeft me juist energie? Hoe zie ik mezelf over vijf jaar? Hoe zou mijn dag er dan uitzien? Welke emoties zou ik dan ervaren? Ik voel diep van binnen dat ik iets wil doen wat waarde toevoegt aan mensen. We zwemmen in een overvloed aan kleding. Overal kun je sportoutfits kopen, dus wat onderscheidt mijn assortiment eigenlijk? Het zorgt voor meer werk, meer stress en minder rust, terwijl ik net meer rust verlang. Ik visualiseerde mezelf in Spanje, omringd door dieren. De paarden honden en mn kippen schenken me rust inzichten en liefde. Ik vroeg me af waarom ik pas over vijf jaar die stap zou zetten. Er is geen reden waarom ik mijn bedrijf niet nu al zo kan inrichten. Dat vereiste wel enkele keuzes.

 

IK STOP MET DE KLEDING

De kleding los laten en focussen op bikinies. Bikini’s waren altijd al een idee van me. Ik miste vooral een goed bikinimerk dat rekening houdt met diverse lichaamstypes. Met liefde ontwierp ik vier soorten broekjes en tops voor verschillende vrouwenlichamen. Volgend jaar voeg ik daar zelfs ‘burkienies’ aan toe en zwemkleding voor vrouwen die één of twee  borsten missen. Deze bikini’s bieden de mogelijkheid om een borstprothese in te dragen.  Het is een geweldig gevoel om vrouwen te laten stralen en hen te ondersteunen zich goed te voelen, zelfs op het strand in de zomer.

 

Daarnaast besefte ik me dat dit alles niet pas over vijf jaar hoeft te gebeuren. Mijn bedrijf “Killerbody,” dat ik drie jaar geleden heb opgericht, floreert. We leveren onze “Killerbody” producten aan 2000 supermarkten en verkopen ze online via de website “killerbodyfood.com,” ook via abonnementen. Ik heb diep nagedacht over hoe ik hierin het verschil kan maken: eerlijke ingrediënten en minder CO2-uitstoot. Maandelijks beschermen we steeds meer  bos. Het doel van Killerbody is internationale expansie en uiteindelijk verkoop. Met het geweldige team dat ik inmiddels heb, is dat een haalbaar doel,  Ik ben alleen nog maar verantwoordelijk voor de marketing en product ontwikkeling en niet meer voor de operationele zaken,wat me de tijd geeft om nu te doen waar mijn passie ligt.

 

MIJN LEVEN MISSIE 

Ik wil jullie inspireren, inspireren om de beste versie van jezelf te worden. Je helpen Ontdekken waarom je doet wat je doet. Je helpen bewustzijn te creëren over de blokkades die je doelen in de weg staan. Ik wil je leren dat alles wat je nodig hebt al in jezelf zit.

Toen ik de meditaties voor “Meditation Moment” creëerde, wist ik het zeker. Dit is wat ik het allerleukste vind. De meditaties geven me zoveel, de connectie die ik ervaar met andere dimensies en alles wat ik dagelijks leer, wil ik aan jullie doorgeven zodat ook jullie er op jullie eigen manier mee verder kunnen. Ik ontvang dagelijks zoveel mooie reviews van jullie over de meditaties dat ik zeker weet dat ik hier mee door moet gaan. Ik bedacht een platform met de naam I am. Ik ga nog niet alles verklappen maar het wordt wel allesomvattend. Mykillerbodymotivation zal veranderen in ‘I am’ en de insta ook. Ik zal jullie overladen met content waarvan ik inmiddels weet dat je er echt op zit te wachten.

“MKBM”  en mkbmshop blijft bestaan, maar zal zich beperken tot bikini’s, cellulite cups en MSM.

 

Sla nu nog even je slag met de uitverkoop. Het enige wat er in Nov nog binnenkomt is een highend killer catsuit die je taille smaller maakt en je billen lift ;-)). Dat was mn laatste project.

 

Voor nu is alles in een killer sale en komt het niet meer terug.

SHOP DE SALE