Obstakels overwinnen

Als klein meisje had ik een droom. Die droom was simpel: rijk worden. Misschien was deze droom wel ontstaan door de omstandigheden waarin ik opgroeide. Vanaf mijn 12 e jaar waren we afhankelijk van de bijstand en ik zag dagelijks de struggles van mijn moeder. Het was een leven dat ik koste wat kost wilde vermijden. Nu, als volwassen vrouw, besef ik dat mijn drang naar rijkdom voortkwam uit een diepgewortelde angst voor tekort. Deze angst heeft mijn leven onbewust lang gedomineerd, waardoor ik voortdurend gefocust bleef op wat ik niet had. En zo vond ik nooit echt geluk of vertrouwen.

De afgelopen twee jaar werd ik op harde wijze met deze realiteit geconfronteerd. Ik kwam op een punt waarop zakelijk te maken kreeg met flinke uitdagingen en veel geld verloor. Deze ervaring dwong me om weer op nieuw de weg naar binnen te maken. Ik besefte dat mijn zoektocht naar rijkdom eigenlijk een zoektocht naar zekerheid en controle was, bang voor te kort. Ik heb van deze minder makkelijke periode heel veel geleerd.

Wat ik heb geleerd, is dat obstakels in het leven fantastische lessen kunnen zijn. Ze bieden kansen voor inzichten en groei. Ze leren je eigelijk dat je niet op de juiste koers lag en dat je kan bijsturen. Het was een bewogen jaar en ik wil graag het eerlijke verhaalt over vallen en weer op staan, ondernemen, alle ballen hooghouden, de financiële druk met jullie delen. Misschien heb ik niet altijd de makkelijkste weg bewandeld, maar ik ben zo dankbaar voor dit pad omdat ik geloof dat je  door tegenslagen gedwongen wordt om naar jezelf te kijken.

GELUKKIG ZIJN

Geluk zit in jezelf, en als je dat door hebt is het geweldig. Je hebt het altijd bij de hand  het is oproepbaar op elk moment van de dag, ongeacht de omstandigheden. En als je dit eenmaal onder de knie hebt, ligt de wereld aan je voeten. Door de focus op te leggen op alles wat je al hebt,  tevreden te zijn met wat er is, in het moment te leven en niet continu meer, meer en meer te willen ervaar je rust, geluk, tevredenheid. Dit klinkt niet altijd even makkelijk maar naar aanleiding van concrete voorbeelden deel ik tijdens mijn killermindset theater talk  hoe je het gelukkig zijn kan integreren in je leven.

Naast mijn persoonlijke verhaal, zullen we tijdens deze avond genieten van verschillende unieke elementen . Het wordt een ware beleving, die al je zintuigen zullen prikkelen. Zie het een beetje als een  een mini-retraite, een laagdrempelige stap naar innerlijke rust, inspiratie maar ook zeker motivatie. De motivatie om te kiezen voor jezelf.  Jezelf op nummer een te zetten zonder je daarbij schuldig te hoeven voelen. Deze avond draait om jou.  Het is leuk om met een vriendin of vriend te doen maar het is ook super stoer als je alleen komt. Weet dat je nooit alleen bent en de connectie die wij die avond met elkaar gaan voelen zal je alles behalve alleen laten voelen.

Ik zeg altijd , niets gebeurt voor niets en jij leest deze blog nu ook niet voor niets.

Op 19 september is de eerste voorstelling. Dit is de tryout en daarom goedkoper dan de overige. Wat leuk is aan de tryout dat we na afloop met zn alle het gesprek aan gaan en jij mij je eerlijke mening mogen geven over je het vond gaan en wat je eventueel anders zou willen.  Dan hebben we op 1 oktober de premiere in Amstelveen. Dat is een avond waar het leuk is is om je extra mooi aan te kleden en er is een rode loper.  Verder hebben we nog 7 data je kan ze hier allemaal vinden.

www.fayaofficial.com

Leuk als je er bij bent.

Faj