Hoe val ik nu echt af? En… wanneer ik ben afgevallen, hoe blijft het er af? Dit zijn toch wel de meeste besproken onderwerpen en meest gestelde vraag. Gewichtsverlies of afvallen. Voor de meeste mensen zorgen de woorden al voor een bepaald gevoel.

In alle boeken die ik schrijf, alle producten die ik op de markt lanceer en tijdens presentaties spreek ik altijd als basis vanuit eigen ervaring. Voordat ik aan deze journey begon en mijn levensstijl aanpaste heb ik namelijk alles wat je je maar kan bedenken uitgeprobeerd.

Ik wil je daarom graag behoeden. Je kunt niet extreem streng voor jezelf zijn en snel gewicht verliezen om dit resultaat vervolgens ook zo te kunnen behouden. Je lichaam draait het proces met dezelfde vaart weer om en de kilo’s zitten er dan ook heel snel weer aan.

Je gelukkig voelen
Het enige wat echt helpt, is zorgen dat je je echt goed voelt van binnen, je voeding aanpassen, trainen en eraan werken dat je echt gelukkig voelt zoals je bent. En daarna pas in hoe je eruit ziet. In mijn Killerbodyboeken leer ik je te berekenen wat je caloriebehoefte is, hoe je een eetschema kunt samenstellen. Welke gerechten nu echt voedzaam, gezond en lekker zijn.

Op deze website vind je onder trainingsvideo’s ontzettend veel korte video’s met workouts voor thuis en in de sportschool. Naar je voeding is beweging ontzettend belangrijk. Wil je je op de lange termijn fitter, gezonder en gelukkige voelen? Dan is de combinatie de key!

Jojo-effect
In alle gesprekken die ik de afgelopen maanden heb gevoerd met mensen die mijn killerbodyboeken hebben gelezen, ontzettend mooie resultaten hebben behaald met het Killerbody Dieet en toch weer teruggevallen zijn, opnieuw gewicht zijn aangekomen of weer helemaal terug bij af zijn, kwam ik tot nieuwe inzichten. Er zitten altijd patronen en overtuigingen achter of onder die je helpen of juist tegengaan in het behouden van je resultaten. Dit vond ik zo belangrijk dat ik er een training voor geschreven heb.

Feel Good Training
In mijn Feel Good Training gaat het o.a. over meer rust, meer (zelf)liefde en het verbeteren van je gezondheid. In een 12 stappen programma leer ik je om jouw doelen te behalen. Een “Feel Good Training” want hoe jij je voelt bepaalt hoe jouw leven eruit ziet.

De training krijg je trouwens nu cadeau bij de aankoop van mijn nieuwe Killerbody boek; Killerbody Lifestyle, van dieet naar lifestyle.

Een aantal tips die ik graag aan je mee wil geven:

  • Wat vaak ook tegen werkt, is het zeggen dat je iets niet mag eten. Verander de gedachte “Ik mag dit niet eten.” in “Ik mag dit wel alleen kies ik ervoor om dit nu even niet te eten!”.
  • Voel je niet schuldig als je de mist in bent gegaan maar denk vooral ook niet dat het nu allemaal niks meer uitmaakt. Waardoor je vervolgens een reep chocola naar achter werkt, want het maakt namelijk wel uit!
  • Maak elke twee weken progressie foto’s en zet ze naast elkaar. Vaak zie je kleine veranderingen zelf niet en raak je gedemotiveerd. Als je ziet dat het werkt, houd je het beter vol.
  • Stop niet onbewust steeds wat in je mond, word je bewust van wat je eet.

Deel dit met je vrienden!

Instagram