Wie ben ik

Lieve Lezer,

Wat een transformatie heb ik de afgelopen twaalf maanden doorgemaakt. Twaalf maanden geleden dacht ik dat ik na 3 jaar innerlijk werk er wel was, maar dan opeens word je opnieuw geconfronteerd met het feit dat niets is wat het lijkt. Dat je je bewust bent geworden van een stukje, maar dat je nog veel te zien, ontdekken, beleven, accepteren en leren hebt. De lessen op mijn pad ervaar ik zelden als gemakkelijk, maar steeds vaker wel als leuk. Dat klinkt gek, maar tegenwoordig, als een les zich aandient, kan ik vrij snel, bijna direct, al denken: “Wat heb ik hier te leren? Welke kant moet ik op kijken? Ik zat kennelijk op de verkeerde koers.” Dit maakt het leven steeds gemakkelijker en leuker.

Ik begin steeds meer te geloven dat mijn rol is: het leven beleven, leren en het doorgeven van de lessen die ik leer. Dat is ook de reden dat ik afgelopen maand het boek KILLERMINDSET schreef.

Door het succes van de podcast ‘Fajah onderzoekt: De liefde’ met inmiddels  600k luisteraars, besefte ik opeens dat het openlijk bespreekbaar maken van mijn thema’s anderen kan helpen. Dat mijn obstakels niet uniek zijn en dat mijn lessen kunnen fungeren als meerwaarde voor een ander. Ik besefte dat mijn reis naar meer bewustzijn, vrijheid, vertrouwen en geluk een inspiratie was voor anderen, en daarom schreef ik KILLERMINDSET. Het boek dat jou helpt te ontdekken wie jij werkelijk bent, wat de essentie is van jouw leven, waarom je hier bent, wat je te geven hebt en waar je hart sneller van gaat kloppen. Dit boek kan jou helpen te ontdekken wat je het leukste vindt en daar vervolgens voor te durven kiezen.

 

Ik ben mega trots op het resultaat: 40k woorden die je helpen om uiteindelijk de beste, of laat ik het zo zeggen, de echte versie van jezelf te worden. Andere mensen inspireren geeft mij vleugels. Ondanks dat stukje eigenbelang( gezien worden) dat mij doet stralen, doe ik het met liefde voor jou.

Ik ging op ontdekking: wat laat mijn hart sneller kloppen, wat vervult mijn missie, en dat ben jij. Als jij gelukkig bent, ben ik het ook. Ik ga doen wat ik het leukste vind, en daarom sta ik volgend jaar in het theater met een interactieve motivatietalk waarin ik jou uitdaag. Uitdaag om te ontdekken wie je bent, uitdaag om buiten de lijntjes te kleuren, uitdaag om jezelf op nummer één te zetten, uitdaag om te doen wat je het liefste wilt, en te worden wie jij in essentie bent.

Dit zijn de data en tijden; wees voorbereid, je leven zal nooit meer zijn zoals het nu is! In comfortzones gaan al je dromen verloren. Tijdens deze show zoeken we samen de stretch zone op. Stretch is waar groei plaatsvindt, en samen zijn we sterk, want uiteindelijk zijn we allen één en all connected.

Als je het killermindset tijdens de presesale periode aanschaft ontvang je een unieke code in het boek voor de killermindset online training  ter waarde van 200 euro die ook van start gaat op 2 Januari.

Preorder hier

Theater tour data Feb 24′

http://www.fayaofficial.nl/